Ma pregatesc sa adoptez niste copii, ca nu am sa cu cine impodobi bradul, nu fac nimic de craciun mi egal
Mosul nu aduce brazi impodobiti , copii trebuie sa il astepte pe Mos Craciun cu bradul impodobit ca sa lase cadourile sub el. Eu nu mai fac bradul dar iti recomand sa-i implici pe cei mici.
" Eu nu mai fac bradul" cum asa?
Pur si simplu nu vad rostul de a avea un copac care ar sta mai frumos afara sau sa-mi iau o bucata de plastic impopotonat.
Eu mereu faceam manual noi decoratii pentru brad si nu numai. Iar, in fiecare an cumparam, pe langa alte globuri, caci mereu se mai sparg cateva in anii anteriori, luam un glob mai special si mai deosebit estetic, pe care il asezam aproape de varful bradului, alaturi de globurile care ne-au atras atentia si in anii trecuti. Si intotdeauna agatam si bomboane, care mai de care mai gustoase!
Un obicei nu avem, când împodobim, împodobim cu toții, în familie. Această sărbătoare ne aduce mereu o bună stare și o pace sufletească.
Vă doresc o zi minunată!
Pe cel mare îl împodobesc cu familia, împreună care stă în living. Iar eu și fratele meu mai avem doi brăduți mai mici, unul eu, unul el.Și îi împodobim cuum vrem noi și îi punem unde vrem noi, în camera noastră.Și decorațiuni de Crăciun la greu
peste tot, full. Sper că nu am deviat de la subiect :v