| Gabriela_6882 a întrebat:

Voi cum i-ati spune La multi ani mamei voastre intr-un mod cat mai original? cu floricele, chestii, lumanarele? Cea mai ingenioasa idee primeste

Răspuns Câştigător
| YahooMail a răspuns:

Dedicatie la radio:*

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in locul tau, as face un "complot" general cu tata, matusi, unchi, frati, surori, prieteni, toata lumea. Am pune la cale o petrecere surpriza. Daca reusesti sa convingi mai multa lume, puteti cotiza fiecare cu ceva banuti pentru o masa festiva/un gratar, ca tot e sezonul.
Mama ta - ea nu trebuie sa suspecteze nimic. Va faceti toti ca ploua cand e vorba de ziua ei sau ceva.
Trebuie sa o "ademeniti" undeva, intr-o camera, unde va ascundeti toti si iesiti strigand "Surprizaaaa". Clasic.

| Cory31 a răspuns:

Eu una i-am luat un buchet de flori, i-am facut un masaj si i-am facut o baie cu spuma si lumanari.O mama nu este mai fericita cand o respecti si ii arati cat de mult o iubesti.

| Eille2EtcnupD a răspuns:

Uite ce am faciut eu mai demult. bine, poate ti se pare copilaresc, dar aveam 11 ani. deci, cupara-i un cadou, ceva frumos original. spre ex: un colier, sau o bratara. apoi ia cateza biletele si fa \o "cautare de comori". gen. incepi cu un biletel si scrii sa se duca sa vb la telefon. la telefon alt biletel sa se duca nu stiu unde. si topt asa pana aju8nge la un loc ascuns gen debara sau dul; ap. acolo sa ii ascunzi cadou. succes

| мızυκı a răspuns:

Clasica felicitare cred ca e inca valabila.
Rezista cel mai mult, exprima cel mai mult si valoreaza mai mult decat orice.