anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum le închideţi gura rudelor care vă tot bat apropouri legate de măritiş şi făcut copii? Bunica mea deja se visează străbunică în viitorul apropiat. sad

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La unele rude le zic ca femeile sant panarame si nu sant vremuri de familie, la bunica i-am zis ca e greu cu femeile nu vede ea la tv cate din ele la 15 ani fac copii, si alte prostii... sau mai am varianta libertatii casa - masina si imi traiesc viata la maxim sa am bani pentru mofturile mele

regis
| regis a răspuns:

"Cand eram mic si mergeam la nunta, toate babele ma luau de obraz si ziceau … lasa ca si tu urmezi …
Acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic … lasa ca tu urmezi!"

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca strabunica ta se asteapta sa nu mai traiasca prea mult. Ii spui ca inca nu ti-ai gasit barbatul potrivit.

| baru a răspuns:

Sa te bucuri ca ai bunica si ca se gandeste la tine. Pentru ea, nu exista viitor. Dar prin tine prin ceea ce vei face ea inca traieste, Legat de inchis gura, toti ne dorim cate ceva, toti aspiram la ceva.

| Mosotti a răspuns (pentru baru):

Daca se gandea la ea, o intreba ce vrea ea, nu sa programeze treburi pe spatele altuia, nu zic ca nu se gandeste la ea, ca doar o iubeste f tare, dar nu s-a gandit in acest subiect.
Fiecare aspiram la ceva dar noi sa facem acel ceva, nu sa aspir dar tu sa faci fara sa gandesc daca tu vrei chestia aia.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Lu' bunică-ta nu-i "inchide gura" - las-o să zică, ce altceva să facă

| Mosotti a răspuns:

Simplu, le ziceam "eu nu doresc sa ma insor, si nici nu doresc copii, daca voi vreit, nu inseamna ca si eu vreau, eu vreau o partenera sa ne placem mult, sa ne intelegem, sa ne distram, nu sa ne legam la cap daca nu ne doare, daca o fi sa ne insuram o vom face dar nu cu una cu doua, si de acum sa nu mai deschidesti subiectul", si cu asta basta. Daca bunica-ta vrea strabunicisme din astea, sa-si faca copil, nu sa ceara tie daca tu nu doresti asta.

Dar te-a intrebat careva ce vrei tu?! S-au gandit doar la ce vor ei, asa ca nu ai tu treaba, faci ce doresti tu.

Exista o obsesie cu copiii astia! Nu prea am inteles nevoie de balamuc pe cap, mancat zilele, distrus uneori relatia. Parca e o moda. Pe FB in loc sa-mi vad si eu unii fosti colegi de scoala, vad 100 poze cu fi-su de m-a zapacit, poze cu e nu vad, asta e boala.
Lasa sa faca unii, altii nu, sa fie diversitate ca si asa suntem f multi pe pamant si se va ajunge la razboaie daca mai continuam asa, iar faza ca nu se mai fac copii ca inainte e minciuna, eu unul nu cunosc care sa nu fi facut copii, si cunosc destui.
Auzi "pentru ce muncim daca nu facem copil", pai cum? Ptr voi am zis, sa va distrati, sa calatoriti, sa aveti ce vreti.

| Celcestietot a răspuns:

Nu le inchid laughing

| cristimihailov a răspuns:

Spune ca esti gay/lesbi... o sa fie scandal, dar iti va mai da niste timp.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cu bocancul.

| Nemessys a răspuns:

Le zambesc si dupa imi vad de treaba. happy Nu stau sa-mi bat capul cu argumente si sa le explic ca am posibilitatea de a alege. Asa si tu. Nu ai cum sa o convingi si mai ales nu are cum sa accepte alegerea ta. Nici eu nu vreau plozi. laughing Casatorie poate da, dar plozi never.

| Endoryus a răspuns:

Le spun sa isi vada de treaba lor ca nu ei il cresc.

| Digikey a răspuns:

Le zici ca este din Africa si are ceva probleme cu viza, dar la anul poate reusesti sa-l aduci sa stati impreuna, si eventual cel cu care esti in legatura acum este vorba doar despre sex, nimic serios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spui ca te casatoresti tu, atunci cand vine vremea. Eu asa le spun. Cand vine vremea va anunt eu toate detaliile. happy

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu mai ziceam "ee, nu am gasit ce trebuie deocamdata, o relatie buna nu se face cu oricine", si gata, iar de copii ziceam ca nu doresc, simplu. Pentru mine totul e partenera si atat, nu am nevoie de altcineva. Vreau liniste, timp pentru noi, nu balamuc pe cap inutil.

| brokxy a răspuns:

Ii ignori si treci la alt subiect de discutie...

| Zorn a răspuns:

Sunt curioasa cum ar reactiona daca i-ai spune ca esti gravida fix atunci cand ar aduce vorba de stranepoti. laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Zorn):

Da, a casunta si bunica pe stranebunie, ce dracu, nu am inteles obsesia asta pentru copii! Doamne...

| AEWPenta a răspuns:

II intrebi daca nu au altceva de facut...

| anotherwoman a răspuns:

Eu i-am luat tare intr-o zi pe toti cand erau adunati si s-au potolit. Le-am spus clar ca nu ei imi platesc facturile, nu ei mi-o trag si nici ei nu-mi dau sa mananc asa ca parerea lor este egala cu zero pentru mine, ca asta-i rautate gratuita. Le-am zis ca-mi doresc o relatie, nu-s vreo ciudata, dar nu sunt dispusa sa ma multumesc cu putin in viata asta avand in vedere ca stiu cat am de oferit. Eu am fost blamata mult de neamuri( parintii mei din fericire care stiau toate detaliile au inteles si nu au insistat niciodata - pentru ei e important sa fiu eu fericita) ca l-am parasit pe fostul dintr-un moft. Nu era moft, el nu voia sa ne mutam, asa ca m-am ales pe mine, dar ei n-au capacitatea asta de a intelege cum e sa te iubesti pe tine cel mai mult. Ei au mentalitatea asta de balta cum ca daca esti luat si cu copii esti acceptat in societate. Cateodata imi mai bat un apropo si le zic "Gaseste tu pe unul, dar nu vreun prieten de-ai tai ca vorba aia, cine se aseamana se aduna si nu fac nicio combinatie". Asta le-am zis ultima oara si de atunci mai mult ma ignora, ceea ce pentru mine e ideallaughing Incearca sa nu pui la suflet. Mie un unchi pe care-l consideram apropiat mi-a zis " Tu esti singura de golanca ce esti", iar eu abia reuseam sa ies la cafea o data pe luna pentru ca aveam doua joburi de luni pana sambata si duminica rupeam somnul. Te afecteaza putin, stiu ca-i presiunea mare, dar e important ceea ce-ti doresti tu si sa nu te abati de la drumul tau pentru a-i multumi pe altii, cum ziceam mai sus, nu ei iti platesc facturile.