Mai bine manc pamant... online? da ce e asta? maxim dupa 2 3 zile sa ne cunoastem altfel nu raman la buna dimi si te iubi si din alea...
Nici mie nu prea îmi surâde ideea... Aș vrea doar să aflu cum gândesc alții.
Dacă atât se poate... măcar să vă întâlniți și în realitate, și nu peste jumate de an, că aceea nu se poate numi relație .
Nu am înțeles niciodată de ce cineva are ceva împotriva cuplurilor care au avut primul contact în on-line. Oamenii aia te tot dispera cu,, cunoaste la facultate sau la munca sau printr un grup de prieteni, nu on-line " Nu zic ca este greșit, dar nu toți suntem în aceeași situație. Nu toți suntem la facultate, nu toți lucram undeva anume și chiar dacă o facem, nu sunt femei și chiar dacă ar fi femei, ar fi deja luate sau nu sunt pe placul nostru si nu toți avem curajul sa ne băgăm pe strada random în seama cu cineva. Unii chiar zic chestia asta dar dacă ii pui pe ei sa facă asta, dau înapoi. O sa fie aici pe site mari unii cavaleri care o sa îți răspundă cu ceva legat de abordări pe teren, dar ei nu au făcut sau nu ar face asta niciodată. Dar asta se întâmplă când te ia gura pe dinainte.
Pentru mine nu este nicio diferența dinte relațiile începute on line și cele începute în realitate. Mulți,, experți " o sa îți spună ca relațiile începute on line sunt 100% sortite eșecului iar alea începute în realitate au șanse extrem de mari sa se ajungă la căsătorie .
Mai mult am comentat de răspunsurile care urmează sa apară, nu de întrebare. Dar totusi ti am răspuns.
Nu se pot numi relatii. Rar se poate ajunge departe incepand din mediul online.
O sa fiu sinceră. Și eu am cunoscut doua femei în mediul online. Am stat de vorba cu mai multe dar ca și relație s-a întâmplat de doua ori. Am comunicat foarte mult înainte sa ne întâlnim și înainte să luăm o decizie de genul. Sinceră să fiu nu regret absolut deloc! Amândouă sunt femei minunate! Este greu ce-i drept cand începi o astfel de relație. Este greu când ești departe de persoana respectivă dar poate sa iasă ceva foarte frumos dacă este o persoană cum trebuie! Deci nu as spune nu dacă ar apărea cineva care să mă atragă și sa ma facă sa îmi doresc să o cunosc. Am păstrat legătura cu cele două femei, suntem prietene și au tot respectul meu.
Ca o mica completare : eu mereu o sa prefer ca prima interacțiune sa fie fata in fata. Nici eu nu sunt cu social media și nu s genul care sa stau sa vorbesc cu una 3 săptămâni pana sa o invit. Dacă nu vrea din maxim a 3a zi, next . Sau sa îmi scrie ea când are timp liber (adică mai tot timpul) dar na, e o moda sa ne prefacem ocupați
Mă refeream la relațiile de iubire mai mult... Gen care duc la căsătorie.
Multi oameni se cunosc in mediul online dar asta in ideea sa vorbeasca cateva zile si sa se intalneasca fata in fata cat mai repede daca par ca se inteleg bine. Nu cred in relatiile online in care stau in orase sau chiar tari diferite, vorbesc ore in sir zilnic si dupa o luna sunt intr-o "relatie" desi nu s-au vazut decat pe webcam.
Știu asta am spus și eu. Îmi plac fetele (am uitat sa precizez)
La prima vedere nu inspiră încredere deloc, dar eu am ajuns la concluzia că uneori lucrurile bune pot începe în cele mai neașteptate locuri, în cele mai neașteptate momente, și cu cele mai neașteptate persoane, deci nu sunt 100% împotrivă pentru că probabil există și excepții frumoase, dar la prima vedere nu prea inspiră încredere.
Ca in orice relatie: mai sunt si necastigatoare, cum spunea un hâtru care vindea lozuri cand il intrebai daca are lozuri castigatoare.
De ce îți plac fetele? Băieții îs mai mișto.
Acum serios... Acest lucru e păcat. Dar Dumnezeu te iubește și te iartă dacă vii la El.
Pace!
Macar acolo după 3-4 luni daca își pierde interesul de vorbit, îți dai seama, pe când în real te mai ia cu vrajeli.
E ca în situația alcoolismului... Orice poruncă a Lui Dumnezeu este spre binele nostru, chiar dacă în aparență nu pare.
Fiecare vede cum vrea . Să iubești nu este un păcat . Chiar as vrea un pasaj din Biblie unde scrie despre chestia asta.
Oricum, asta este alegerea mea. Asta ma face fericita . O seară frumoasă în continuare!
Ai dreptate. Nu este o alegere. Asa te naști. Dar aleg să trăiesc după cum îmi dictează sufletul. Nu vreau să joc după cum îmi dictează oamenii. Gura lumii n-o astupa nici pământul! Deci orice ai face, oricât te-ai chinui tot or sa existe persoane cărora sa nu le convină ceva.
Contează mai mult ce a scris un om într o carte acum câteva mii de ani, nu ce te face pe tine fericita.
Am zis,, ce a scris un om într o carte " nu,, cuvântul lui Dumnezeu". Dacă înțelegi diferența.
Eu unul deja te apreciez ca ai o gândire de nota 10, fără sa ma intereseze ce îți place.
Da, să iubești nu e păcat...dar trebuie să facem diferența dintre iubire și poftă. Dacă o iubești ca pe o prietenă, fără nimic sexual la mijlic, e ok.
Și unul dintre versete: Romani 1:26-27...în special 26.
Personal nu prea îmi place ideea.
Nu e același lucru, comunicarea se rezuma doar la mesaje și eventual apeluri video ceea ce e suficient pentru o relație.
Dintre toate variantele de a cunoaște persoane noi pentru relație online-ul l-aș lăsa tocmai la urmă.
Și la cum evoluează lucrurile cred că o să fiu forțat să fac ceea ce nu îmi place.
De alcoolism te apuci și te ții de buna voie. Nu ți l toarnă nimeni pe gat. Alcoolismul nu este o greșeală ci o alegere. Iar homosexualitatea nu este o alegere, e ceva cu care te naști. Ai făcut o comparație cam proasta.
Sunt discuții interminabile pe tema respectivă! Dar nu am auzit/văzut niciodată să îmi dea cineva un exemplu CONCRET! Multe persoane arunca simplu "Sodoma și Gomora" unde este mai mult vorba despre cu totul altceva + incest . Repet. Prefer să urmez ce îmi dictează inima. Oricum sunt o persoana discretă, nu sunt nesimțită să fac gesturi pe strada sau de față cu alte persoane. Tot ce se întâmplă se întâmplă strict în intimitatea mea! Deci nu deranjez pe nimeni . Îți mulțumesc pentru apreciere și îți mulțumesc că ai capacitatea sa înțelegi ceea ce spun și să vezi diferit.
Am auzit că persoanele cu o anumită lipsă în organism sunt mai predispuse să devină alcoolice...dar asta nu înseamnă că este moral să trăiești așa.
E ca temperamentul... Dacă ești coleric și te-ai enervat, nu e moral să te răstești la toți.
O iubesc (sau mai bine spus o sa o iubesc) : ca pe o amica, ca pe o femeie, ca pe o prietenă, ca pe o soră, o iubesc și sexual. Pentru ca alături de femeia respectiva o sa încerc sa construiesc ceva. Îți înțeleg punctul de vedere dar asta sunt eu.