Stimata, SareInOchi!
Dezamagirea se manifesta initial sub forma unui gand, iar mai apoi acel gand se infasoara dupa un sentiment de tristete, apoi ajunge sa prinda viata si in final ajungi sa simti o emotie/stare de durere profunda.
Este foarte important sa iti dai seama ca atunci cand esti dezamagita, tu poti sa alegi si ai puterea sa te gandesti in alta parte si facand aceasta, dezamagirea dispare!
DezAmăgirile vin de la amăgiri, deci încerc să nu mă amăgesc - să nu am aşteptări irealiste. Iar când totuşi nu reuşesc, îmi amintesc şi îmi argumentez de ce dezamăgirile mele nu sunt vina altcuiva, ci numai a mea, a aşteptărilor mele. Şi odată ce treaba asta e lămurită, parcă nici supărarea nu mai e aşa de neagră.
Aww ce dragut, deci la tine dracii sunt rezolvarea.
Cum adică? Ce tu esti drac?
Nu, te gandesti la mine si te apuca dracii.
Mă apucă dracii ca sunt singur
Nu esti singur, ai pantofii.
Dacă ai chef de făcut mișto, fă cu altcineva, eu nu am facut mișto de tine.
Dar eu nu fac misto, am glumit.
Asta e glumă?
Ne-ai dezamagit
Nimic nou pentru mine.
Urit, foarte urit ce-ai făcut.
Atitudinea pozitiva te poate ajuta în momentele grele.Concentrează-te asupra a ceea ce poți învața din aceea situație și cum sa procedezi pe viitor. Nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului.Deci nu permite ca dezamăgirea sa te copleșească prea mult timp.
Iti dau adresa sa-mi trimiti?
Sigur. Cati litri doresti?
Nu vreau provizii pentru o viata, un paharel e perfect.
Hai la mine. Ce zici?
Hai tu la mine, pe mine ma salta politia daca vede ce ochi rosii am.
De ce? Pui ochelari, cum face si Carla Dreams.
Am fata mica, vrei sa arat ca o musca? )
Nu conteaza fata! conteaza cat poti sa duci. Yo!
Nu trebuie sa fim dezamagiti pentru ca dezamagirea duce la tristete si tristetea la depresie tot ce pot sa iti zic fi tot timpul cu capu sus si mergi inainte
minnie91 întreabă: