| Emanulass a întrebat:

Voi cum treceți peste o despărțire având o relație de zece ani care copilul este la tată și mamă nu a dat un semn de 2 săptămâni nici la copil nu mie? A auzit că s-ar mărită sau are pe altul mai bun de la cineva, nu stiu cât adevăr e dar ideea e cum sa trec peste asta, vă rog? Fără miștouri că is vai și amar de mine, nici nu știi dacă mai găsesc pentru mine pe altcineva.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna. E foarte aiurea sa citesc si sa imi imaginez situatia, insa decizia trebuie sa fie a ta. Fie refuzi sa crezi zvonurile despre femeia care e mama copilului tau, fie le accepti si folosesti ideea asta ca un catalizator pentru a-ti inchide rana si merge mai departe.Sa astepti inca pe cineva sa se intoarca inapoi inseamna sa stai cu rana deschisa, iar asta doare cel mai mult.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

În primul rand oamenii se mai despart, si e clar ca la toată treaba asta ambi aveți vina nu doar ea sau doar tu.Dar faza nașpa e legata de copil.

Ok.Cum poți sa treci? Pur și simplu te resemnezi, iar dacă vrei sa ști de ce sa ajuns aici fa și tu o retrospectiva la ce s-a întâmplat. între voi, de la ce v-ati certat, cum te-ai comportat tu sau ea.
Ca o data ce ea a plecat și probabil si-a găsit și pe altcineva nu mai poți sa zici ca are sentimente nici dacă se reîntoarce.
Problema e copilul.Trebuie sa aveți custodie comuna și sa va ocupați în mod egal de el pentru o buna creștere.Cum sa te duci și sa îți las-o copilul? Indiferent ca ești tata sau mama el nu are vina.

| Emanulass explică:

Ști tu că eu sunt pe ajutor social?!

| relian a răspuns (pentru Emanulass):

Daca bei, cine stie ce scandal faci la bautura, femeia aia o fi fugit, sa stii ca la nici o femeie nu-i plac barbatii care beau zilnic. Spun asta ca tu ai intrebat pe aici despre ceva dezalcolizare, deci banui ca despre tine era vorba.
E naspa te-a lasat si femeia si cu copil.Nu mai bea, ia-ti un job daca nu ai, apoi o sa apara si alta femeie, ori poate daca nu mai bei se intoarce nevastata la tine.
De maritat nu are cum, odata ce nu-i divortata de tine, doar sa stea cu careva asa fara casatorie.