Super bine, desi am 46 de ani! Uneori cred ca aici este cheia fericirii, adevarata bogatie a omului!
N-am probleme cu ei. Ultima ceartă serioasă am avut-o cu ei, când i-am zis surorii mele să nu devină tarfă că eu nu o mai primesc în casă. Faza e că are 11 ani.Au luat foc ai meiEram doar previzibil
Cum as putea sa ma inteleg cu parintii mei care imi ofera cea mai autentica si inepuizabila dragoste, mi-au oferit o copilarie si o adolescenta frumoasa si lipsita de griji, imi sunt intotdeauna alaturi si care au facut fata cu succes celei mai epuizante si mai dificile responsabilitati, aceea de a fi parinti? Foarte bine.
Sa le dea Dumnezeu viata lunga sa le pot intoarce cu recunostinta, ceea ce mi-au dat.
Este un lucru bun sa te intelegi cu parintii, este bine sa ii intelegi, dar si mai bine este sa te inteleaga.Cand esti mic copil (1-8 ani) cred ca toti s-au inteles cu ei. Dar dupa varsta de 10 ani apar multe. Intri la gimnaziu si -trebuie sa recunoastem - apar
"primele iubiri". Nu cred ca are curajul vreun copil sa spuna parintilor. Dar e bine sa te intelegi cu ei si atunci.Eu personal ma inteleg foarte bine cu amandoi! Mult succes daca cumva ai probleme!
Pai Bine mai exista uneori mici certuri dar trec. Nu cred ca ai sa auzi pe cineva ca se intelege chiar perfect
Foarte bine bine mai am unele momente putin scanteiate cu mama dar asta e, varsta oricum sunt destul de rare zic eu in general bine
Eu nu prea stau mult su parintii mei deoarece ei sunt mereu plecatzi... dar cand se intorc incerc sa pretuiesk akele clipe cu ei:d Nu zic ca ma intelge extraordinar cu ei dar pentru varsta mea ma intelegg ff bine cu ei Baftaa!
anonim_4396 întreabă: