Imi imaginez ca tu respecti si pe prostul satului sau orice cocalar de pe strada doar pentru ca e o persoana.
Tocmai gândirea asta te trage în spate, pentru că a-i tendința de a-i inferioriza pe ceilalți. Și cel prost(care poate n-a avut șansa la educație, care poate n-a fost susținut etc) e demn de respect, chiar și cocalarul ăla care consumă manele la fiecare masă e demn de respect, chit că eu nu rezonez cu gusturile lui. Dacă respectivul ar începe să scuipe semințe pe stradă, să aibă o atitudine sfidătoare ș.a.m.d., da, n-ar mai merita, pentru că la rândul lui nu respectă ce-i în jur, dar e o altă discuție.
" aibă o atitudine sfidătoare " am vazut ce ai facut acolo . oameni diferiti, pareri diferite. totusi ma amuzi. cica nu ai nimic cu mine dar dintre toti 3 care au facut aceeasi greseala ai simtit nevoia doar mie sa imi atragi atentia. ce draguta esti tu
Mi-ai fost mai simpatic, cu genul tău de persoană îmi doresc să-mi clădesc viitorul.
O sa spui ca este scarbos cand ne sarutam, nu!? Sau ca dormim in acelasi pat inca la varsta asta, nu!? In suflet esti mereu tanar, nu conteaza varsta din buletin! Nu-i nimic scarbos, suntem oameni, nu maimute! Fiecare este liber sa faca orice in aceasta lume, dar nu-i frumos sa te schimonosesti in fata altora, trebuie sa accepti si modul lor de viata, poate ca nici lor nu li se pare normal modul tau de abordare a iubitei tale. Asa cum a venit Endoryus cu jigniri la modul nostru de trai. Asa cum accept parerea ta, asa mi-o accepti de asemenea, dar fara jigniri si alte cele.
Sună puțin ciudat la o anumită vârstă, într-adevăr. Prietena lui tata îl striga "honey" prin casa și îmi da cringe.
Tata îi spunea mamei "mupi" de la muppets. Nu era chiar un alint, era cuvântul lor special, așa își ziceau dintotdeauna. Nu știu de ce, dar era și suna tare simpatic. Honey mă termina psihic
Iar referitor la întrebare, nu îmi place genul de alint penibil gen diminutive, animale sau plante (gen dragutica mea, calutul meu, dovlecel) sau alea super exagerate (dragostea vieții mele, lumina mea, raza mea de soare). Dacă mi ar zice iubitul meu așa m-aș pisa pe mine de ras.
Mă limitez la iubitule/iubito din simplul motiv ca nu îmi place numele prietenului meu iar lui i se pare prea lung al meu și prescurtarea nu îi place. Dar de multe ori ne strigam cu "bă" pentru o doza în plus de romantism. Mai puțin când nu am hârtie igienica și revin la "iubitule" pentru ajutor.
Asa simt, nu e ceva ce poți controla si nici pe de parte o jignire.
Da,domnule...Daca ar fi dupa asta, toti oamenii care trec de 30 de ani ar trebui sa divorteze.E prea ciudat sa fii inca casatorit la 60 de ani, nu?
Sunt mai deschisă decat multi români si straini, nici nu-ti închipui.
Deci nu comenta ca spui prost.
E prea ciudat sa folosesti alinturi de la vârsta aia.Mi se pare ridicol.
Ce legatura are cu mentalitatea sau divorțul? O persoana matura n-ar folosi cu iubitul/soțul alinturi dupa varsta de 30 de ani.
Nici eu la 15 n-o fac cu primul meu prieten.Are un nume, il folosesc.De ce sa ma complic cu dulcegarii copilărești?
Consider numele sau oferit de catre părinți cel mai frumos alint.
Il alinti pentru ca asta simti, nu simti, nu-l alinti, ridicol e judeci in mod eronat felul in care-si exprima cineva sentimentele. Ca-i "pisi" sau "iubirea mea", e un fel de exprimare si e absolut normal intre 2 oameni, orice fel de relatie ar fi intre ei, daramite sot-sotie. E o chestie absolut subiectiva, ca sexul oral.
On topic, imi alint iubita in orice fel.
Doar randurile 1, 2, 5 si 6 :). http://www.youtube.com/watch?v=5gBeLN2Jkng&t=0m48s
Corect. Diferenta e ca eu pot suporta orice, voi nu. Am avut antrenament de mic . Totusi nu mi/a placut ca ea nu a fost corecta. Daca esti cu unu, fii cu toti. Lasand la o parte mistoul ei din ultimul post adresat mie ca si unu de gradinita isi da seama ca nu de aia m/a luat doar pe mine in vizor.
E valabil și pentru ei, ți-am mai explicat. N-o mai lua atât de personal, că a fost o glumă.
Apropo, ai fost amuzant la asta cu melodia, mi-a plăcut ))))))))
"N-o mai lua atât de personal" Ti se pare ca ne/am certat? Pana si melodia ( care vad ca ti/a placut ) a fost sa arate ca e doar o simpla discutie. Toti au impresia pe aici ca atunci cand ai o opinie diferita de ei, inseamna ca te certi. Nu sunt eu religios dar chiarca Doamne feri.
Dacă aveai şi tu poză la av în care să aduci a Charlie Puth crede-mă că nu mai glumeau fetele cu tine . Mişto mel, btw, o am la fav.
"Dacă aveai şi tu poză la av în care să aduci a Charlie Puth crede-mă că nu mai glumeau fetele cu tine" Asta sa fie problema mea, clar. "Mişto mel, btw, o am la fav." serios? Mie mi se pare scarboasa. Blonda din melodie e "misto" . Desi sa fiu sincer, de cate ori am auzit melodia la radio, mereu intelegeam " i just wanna touch you". De 10 ori mai haios a fost ca am cautat asa pe Youtube si dupa am vazut ca am inteles gresit mereu . Nu e scarboasa ca o manea ca sa schimb cand e la radio ( tare ar fi sa aud manele in Londra ) dar nici nu e ca dau din coada cand este.
Stiu. Mie imi plac Chopin, Mozart, Beethoven si restul. Ce gusturi de rah@at am si eu.
Clasicii ii apreciez si eu.Dar totusi...Chiar niciun pic de pop?
Am lasat aici mai multe exemple din ceea ce ascult. Intri in link aici ( https://www.tpu.ro/conversatii/ce-piese-preferate-ascultati-des/#15960248 ) si acolo e alt link care te v/a trimite la un post de al meu de acum ceva timp.
anonim_4396 întreabă: