Iar tu iti tai ***** si o pui la cuptor si le dai la profii tai si le zici ca este piept de pui
Mă duc... undeva,în pat,sau ies afară să mă plimb,să-mi văd de problemele mele, să am linişte ca să-mi treacă.
Partea naşpa e că se mai găseşte câte unu' să se ţină după tine, cică să-ţi fie alături, şi atunci mă apucă nervii şi mai tare, şi iese urât.Trântesc uşi, încep certuri... orice ca să rămân singură.:d Dar îmi trece repede.
Incep sa tip la cei din jurul meu..sa le reprosez faptul ca incearca sa ma linisteasca.Sau numar pana la 10.Eu nu ma pot "controla", am incercat.
Uneori spargeam ceva, orice..mai putin capete dar acum ma relaxez cu alcool si muzica pentru ca nu are sens sa te enervezi, o metoda buna e sa te culci sau sa iesi la o terasa cu buni prieteni, fii chill
Sau poti sa iti bagi o telecomanda in cur asa cum a facut ala de i-a oprit masa contul de WoW
Eu injur tip si ascult muzica rock pentru ca ma face sa dau afara toti nervii incearca muzica rock doar cand esti nervoasa
Bea apa si te vei linisti, de ce sa te enervezi, considera ca nu merita sa te enervezi, stresul face rau inimi.
Dar cine a zis ca ma enervez , am intrebat cum va manifestati voi .
Pai e general valabil ce am zis, nu ca te-ai enerva, scuze, asa daca se intelege.
O zi buna .
Perfect.
Incerc sa nu fiu nervoasa. Dar si cand sunt injur sau ma duc si ma plimb putin sau fac ceva sa ma tina ocupat pana imi revin.
Incerc sa nu fiu nervos dar si cand sunt ma duc si ma plimb putin sau fac ceva sa ma tina ocupat pana imi revin
Nu pot sa ma calmez, imi ies din fire, fac urat... ma iau la cearta cu toti... De la jocuri probabil. Nu stiu sa pierd
Pai eu ma plimb cu bicla sau sun pe cineva sa vb cu el si sa iesim la un mc mai facem o gluma
Eu de ex. nu vb cu nimeni si stau in camera mea iar uneori plang sau merg sa ma plimb cu cea mai buna prietena a mea!
Adica daca esti nervos nu trebuie sa suferi pe cineva asa ca e
bine sa le spui apropiatilor tai ce ai pe inima.Acesta este sfatul meu!
anonim_4396 întreabă: