anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum va salutati părinții colegilor de scoala, chiar dacă daca nu i'am mai vazut niciodată pana atunci?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pai daca nu i-am mai vazut niciodata de unde sa stiu ca sunt parintii colegilor de scoala?

| T0T a răspuns:

Nu îi salut dacă nu îmi dau seama că sunt ei. Dacă îmi dau seama sau dacă e cu ei colegul salut normal.

| anamariarot a răspuns:

Eu le spuneam "Buna ziua". Ca fata mi se parea aiurea(si inca mi se pare) sa spun "Sarut mana".

| dienuta1990 a răspuns:

Depinde de situatie si de momentul zilei... Eu le spuneam Buna ziua sau Buna seara. Si Sarut mana esta o dovada in plus de respect si de pretuire fata de doamne mai ales chiar daca si tu esti fata.

| anamariarot a răspuns (pentru dienuta1990):

Dovada de respect si de pretuire? Respect poate, dar pretuire pentru un necunoscut...ma cam indoiesc. Singurele femei carora le spun "sarut mana" sunt mama si bunicile mele.

| T0T a răspuns (pentru anamariarot):

Și la mine că sunt băiat de ce nu ar trebui să gândesc la fel? Ce relevanță are?

| anamariarot a răspuns (pentru T0T):

Poti spune absolut ce doresti. Eu vorbeam din postura mea de sex feminin, in rest nu ma intereseaza

Postura nu e relevantă. Cum zicea cineva sunt fete care pot saluta așa căci lor li se pare un mai mare respect oferit în modul ăsta.

| anamariarot a răspuns (pentru T0T):

Nu stiu de ce te astepti ca toata lumea sa gandeasca la fel ca tine. I-am raspuns persoanei respective, pentru ca m-am simtit vizata prin raspunsul ei. Fiecare e liber sa salute cum vrea, imi pare rau daca te-am jignit exprimandu-mi opinia

Doamne ferește. Eu doar am spus că nu e relevant și am adus argumente de ce. Nu ține de gândire, chiar nu e relevant. Așa ceva...

| OanaSn a răspuns:

Daca ii recunosc, salut cu "Buna ziua".

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare