Pai daca nu i-am mai vazut niciodata de unde sa stiu ca sunt parintii colegilor de scoala?
Nu îi salut dacă nu îmi dau seama că sunt ei. Dacă îmi dau seama sau dacă e cu ei colegul salut normal.
Eu le spuneam "Buna ziua". Ca fata mi se parea aiurea(si inca mi se pare) sa spun "Sarut mana".
Depinde de situatie si de momentul zilei... Eu le spuneam Buna ziua sau Buna seara. Si Sarut mana esta o dovada in plus de respect si de pretuire fata de doamne mai ales chiar daca si tu esti fata.
Dovada de respect si de pretuire? Respect poate, dar pretuire pentru un necunoscut...ma cam indoiesc. Singurele femei carora le spun "sarut mana" sunt mama si bunicile mele.
Și la mine că sunt băiat de ce nu ar trebui să gândesc la fel? Ce relevanță are?
Poti spune absolut ce doresti. Eu vorbeam din postura mea de sex feminin, in rest nu ma intereseaza
Postura nu e relevantă. Cum zicea cineva sunt fete care pot saluta așa căci lor li se pare un mai mare respect oferit în modul ăsta.
Nu stiu de ce te astepti ca toata lumea sa gandeasca la fel ca tine. I-am raspuns persoanei respective, pentru ca m-am simtit vizata prin raspunsul ei. Fiecare e liber sa salute cum vrea, imi pare rau daca te-am jignit exprimandu-mi opinia
Doamne ferește. Eu doar am spus că nu e relevant și am adus argumente de ce. Nu ține de gândire, chiar nu e relevant. Așa ceva...
Ingridd22 întreabă:
anonim_4396 întreabă: