La 16 ani am avut primul iubit adevarat (acum 14 ani)... azi este sotul meu si tatal copilului meu...
De la varsta de 14 ani doar atat ca prieteni buni!
Un iubit adevarat la varsta de 19 ani care acum sunt casatorita cu el!
Eu la 17 ani, dar consideram ca sunt prea mica pentru o relatie in perspectiva casatoriei.Idealul meu era ca primul prieten sa fie si sotul meu. Din pacate, lucrurile au decurs altfel.
Sincer de la 19 ani, aveam alte preocupari pe atunci, mai important pentru mine a fost admiterea la facultate decit sa imi fac un prieten, apoi mi-am facut un prieten.
Prima relatie pe la 12 ani, a durat 1 saptamana si nu a implicat chestii indecente. Prima relatie cu persoana pe care sa simt ca o iubesc pe la 18. Restul, nesemnificative.
Eu de la 12 ani:d am stat aproape unan cu aceea pers. l-am iubit ff mult eu am vr sa ne deespr si apoi ca orice naiva am regretat ff mult...ata ete...
Acum la 13 ani am avut un "prieten" si tocmai ieri m-am despartit de el din motive personale. dar cam de obicei pe la 16 ani e normal sa ai un prieten
La 17 ani m-am indragostit prima oara, dar nu a fost sa fie. Primul iubit l-am avut pe la 20
Ehhh... a trecut mult de atunci... dar prima iubire n-o uiti niciodata... aveam 16 ani si era un baiat din cartier... cel mai frumos si cautat de fete...cum am reusit? ...Cred ca mi se vedea pe fata ca sunt indragostita...ma schimbam la rochii in fiecare zi, imi schimbam coafura cat de des (codite, coama de cal...stiti voi)...mereu eram o surpriza...de atunci a trecut mult timp...si multa apa pe Dambovita a curs... dar n-am uitat prima dragoste!
De la varsta de 18 ani, pana atunci nimic, dar din pacate nu mai am nimic cu acea persoana, acum am 21
Eheeee... povestea mea este asemanatoare cu a tundenanei. eu am avut primul prieten, primul sarut si prima mangaiere la varsta de 14 ani.de cand ma stiu imi doream ca primul meu prieten sa imi fie sot. si s-a intamplat, el este sotul meu de 9 luni si sunt foarte fericita alaturi de el.
P. S. noi nu am mai avut alte prietenii.doar eu si el forever
La 12 ani am avut primul iubit... dar parintii mei nu erau de acord sa am prieten deoarece sunt prea mica.eu nu am ascultat de ce au spus ei asa ca mi-am facut un prieten... avem un an de cand suntem impreuna...il iubesc mult... dar parintii mei nu au aflat...inca k eu am prieten...si nici nu vreau sa afle k daca afla...bataia mea nu o primeste nimeni.nu stiu ce sa face greu dar cand iubesti o persoana cu adevarat faci totul pentru el/ea...