Eu nu as face-o...pentru ca daca ajungi sa-ti doresti asta inseamna ca nu-ti ajunge persoana de langa tine...nu te satisface...lipseste ceva, in momentul in care tind sa fac asta...imi schimb definitiv partenerul.nicidecum fac sex cu doi in acelasi timp... mi se pare josnic...si n-as putea ascunde, n-as putea sa ma prefac ca totul e ok...pana la urma partenerul mi-l aleg eu...deci stiu de ce...si n-as avea motive sa ma culc cu altul...si parerea mea e ca cine face asa nu stie ce vrea...ca sa nu zic altceva
1. Nu o fac cu altcineva.
2. Daca as face-o, as fi indragostita de o parte si neglijata de cealalta parte.
3. Mereu as alege insa, calea adevarului.
La cele spuse de tine se mai poate adauga si razbunarea (numai ca se razbuna tot pe ea, intr-un final simtindu-se folosita)
Cu ocazia asta spun un banc : Mosul pe patul de moarte, baba ia uite-te tu pe sifonier, ce vezi acolo? Paaai sunt 9 boabe de fasole. Eeheei tu baba, uite de atatea ori te -am inselat eu. Baba, cate boabe de porumb vezi tu in tron de atatea ori te-am inselat si eu, mosul surprins, pai este decat 1 bob. Daa, da dar cata mamaliga ti-am facut eu!
Pentru barbati dar si pentru femei recomand filmul What Women Want in traducere Ce-si doresc femeile?
Domnule e o chestie de cind lumea si pamintul.Nu trebuie sa-i cauti motivatii. E o traire de moment despre care imi vei aminti ca este impotriva moralei crestine si a institutiei casatoriei insasi si ca aduce urmari nefaste pina la al 7 -lea neam etc etc etc... Exista asa ceva si gata...
FoxyM întreabă:
anonim_4396 întreabă: