Daca ar fi dupa mine as trai 1000 de ani sa vad unde ar ajunge lumea. Ma bucur de viata cu bune si cu rele, desi viata cate-odata iti cam joaca feste si te simti dezamagit nu merita sa renunti la ea pentru ca te gandesti ca pe langa tot raul din lume vine si binele.
Incerc sa pastrez o atitudine optimista, sa fiu increzator. E adevarat ca uneori e destul de greu. Incerc sa ma bucur de simplitate, de lucrurile mici. Acestea fac uneori diferenta. Un zambet, o imbratisare, un rasarit, ploaia. Ma bucur in primul rand ca nu sunt singur. Am cu mine prietenii mei. Acum cativa ani viitorul era mult mai sumbru. Consider ca trebuie sa fiu recunoscator pentru asta. Stiu ca pot schimba multe. Trebuie insa vointa si momentan satisfactii nu prea sunt. Lipseste motivatia.
Bineinteles.Cu totii trecem prin momente grele. Dar asta nu inseamna ca mereu va fi rau.Sau bine
Toata viata vom alterna intre cele doua. Iar cel mai bun om e cel care a trecut prin toate si inca se mai poate privi in oglinda sa se recunoasca
Pei si ce sa ii fac daca nu o mai suport?
O fac si eu suportabila cum pot
Adica cum sa iti spun pe romaneste'
Nu te uita la patea cu paharul golUita-te la cea cu partea plina
Eu ma relaxez cu rapp cand sunt suparat -.- sau takinez niste fete
In fine fiecare cu ale lui no?
Ba da... dar trebuie sa mergem mai departe. Viata ne-a fost daca sa o traim cu bune si cu rele si stii cum se spune. dupa furtuna iese intotdeauna soarele...
* portia de ras http://oglinda-lumii.blogspot.com/
Pai o suport, pentru ca imi place extrem de mult sa traiesc.Mai exista dati cand imi vine sa mor, ca viata asta nu mai are nici un rost, dar trec si peste asta.
Singurul ajutor pe care ti-l pot oferii e un citat din trainspotting
"Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?'
Concluzia o tragi tu
Se intampla in viata sa te amagesti si sa spui ca maine va fi mai bine, sa treci cu vederea greselile altora,
sa spui ca totul s-a terminat, dar totusi, sa mergi mai departe. oamneii au vise,
iar visele carora le dam dragostea noastra sufleteasca pot deveni realitate. poate
mai mult ca pana acum, oamenii nu mai asculta ce spun ceilalti.sunt tot mai preocupati
de propria lor persoana si tot mai putin de ceilalti, dar nu toti cei din jurul,
de vietile acestora, de sentimentele lor. ce facem, ce traim, ce simtim, ce lucruri ne plac, ce ne enerveaza, ce am vrea
si ce ne-am dori de la viata asta a noastra... s-ar putea sa descoperi ca ai mult mai multe
lucruri in comun cu vreo persoana din lumea ta, ca ai mai multe obicieuri asemanatoare decat ai putea crede la prima vedere...
si mult mai putine lucruri de impartit sau pentru care sa te certam! un prieten castigat este o viata castigata!
De foarte multe satu si ma gandesc ca viata asta nu mai are niciun sens si ca nu am niciun rost dar dupa aia stau si ma gandesc si la toate lucrurile care ni lea oferit si incep sa zambesc sperand la un viitor mult mai bun