Sti cum e,toate la timpu lor! Momentan imi e mai bine asa, si multi traiesc in concubinaj, datorita conditilor sociale! Eu zic ca pe la 27-28 e o varsta ok, asta daca gasesti si o fata seriosa, dar la cat de superficiale sunt fetele in ziua de azi(unele) gasesti ceva mai greu...
Niciodată. Poţi sta cu o persoană şi fără acte şi oricum, în idealul meu nu este loc pentru o familie.
Nu cred ca iti poti impune o varsta a casatoriei. Poti sa iti faci ceva planuri de viitor si sa iti impui ca pana la varsta aia sa nu te casatoresti ca sa iti termini studiile si altele, dar intre timp poate aparea si iubirea si sa nu mai ti cont de planuri. Sau sa spui cum am vazut mai jos la 24-25 dar daca nu ai pe nimeni si nici nu gasesti persoana potrivita in acest interval de ani si nu poate fi asa cum ti-ai planuit. Sunt diferite motive ca sa nu te gandesti la ce varsta vrei sa te casatoresti.
Buna. nu sunt casatorit dar nu cred ca as putea-o face la ce varsta vreau,pentru ca totul tine de bani sa recunoastem,degeaba ne mintim. daca esti cu bani in buzunar poti cand vrei, daca esti insa cu bani mai putini, ba unii locuiesc cu parintii, etc.atunci nu prea ai sanse. dar fiind vorba despre mine, in urmatorii ani nu prea am mari sanse sa ma casatoresc, inainte de 20 e cam devreme iar dupa 30 sansele sunt mici, dar cred ca varsta ideala ar fi cam 25 dupa parerea mea.
Buna! In functie de cati ani fac la facultate daca o termin pe la 26-27 atunci ma casatoresc dar tu?
Mie imi place sa ma gandesc si sa iau deciziile de acum.Eu vreau sa ma marit la 22-23 ani.
Cum a spus si Paulla, poti sta cu persoana pe care o iubesti si fara acte.Nu sti ce iti rezerva viata:X Trebuie sa gandesti foarte lucid inainte de a face pasul asta, ca apoi sa nu divortezi...
Nu fac planuri cind sa ma marit...principalul sa fie dupa ce implinesc 20ani dar nu pina la
Buna,,, buna intrebare,,, poti sa te hotarasti cand vrei sa te ansori sau mariti dar trebui sa ai langa tine persoana potrivita si mai ales cand esti sortit sa te ansori sau mariti
AdellaAdella întreabă: