| Anahiteamo a întrebat:

Voi pune din nou aceasta intrebare pentru ca nu am primit raspuns la ea. Este vorba de un alt amic de care imi place si mai mereu incep eu discutiile alteori mai incepe si el s mi-a spus ca nu prea mai vorbeste cu nimeni pentru ca cauta niste chestii pe internet. Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu pea am inteles intrebarea big grin tu ce sfat vrei de fapt confused?
inteleg ca vorbiti pe mess, daca sa-i mai scrii sa nu mai scrii? daca sa incepi tu discutiile? care'i intrebarea big grin

pai daca a zis ca, cauta ceva pe net si nu mai vorbeste cu nimeni inseamna ca tipul e ocupat, mai lasa-l un pic happy si nu incepe tot timpul tu discutiile, numai il stresezi mai lasa-l si pe el happy nu-l stresa cand ii ocupat, mai pune-i asa cate'o intrebare din cand in cand dar nu vorbi doar tu, mult si des happy

daca zici ca sunteti amici, incearca sa te apropii mai mult de el, poate-poate iese ceva mai mult decat o prietenie big grin dar nu forta prea tare ca sa nu o striciwinking

| rosto a răspuns:

Cum nu ti s-a raspuns? vrei sa iti dau copy/paste la toate raspunsurile pe care le-ai primit? grow up, child!

| rosto a răspuns:

Aaaaaaa, acum am citit ca e ALT amic, ma scuzi. da' de cati amici iti place tie? ma rog. poti sa intelegi doua chestii: fie ca el chiar e ocupat si cauta ceva sau se joaca, sau cine stie, fie ca el nu prea are chef sa vorbeasca cu tine pe mess. si de facut, nu ai ce sa faci, de ce crezi tu tot timpul ca poti sa faci ceva? tie ti-ar conveni daca ai fi ocupata cu cineva sa te bazaie? (bine, ar putea sa iasa de pe mess, dar nah...)