Tipul ala e un mascarici care isi face faima luandu-se de altii. O duce "bine" in scoala, dar dupa 19 ani ajunge ultimul fatalau, trust me.
Ignora-l pe moment, dar anunta parintii si profesorii cand face porcarii fata de tine. In rest, lasa-l sa se loveasca singur de realitate, ca va veni si vremea aia. Persoanele astea esueaza grav in viata de adult, pentru ca nu lucreaza deloc la ei, isi concentreaza toata atentia spre ceilalti, ca niste idioti ce sunt, iar cand se termina varsta glumelor proaste, sunt niste adulti capabil de fix nimic.
Oamenii urasc pentru ca in general asa sunt programati genetic, rautatea, ura, nesimtirea, parsivenia au ajutat candva la supravietuire, noi nu am evoluat pe partea aia primitiva din pacate, doar ca unii sunt mai rai ca altii, asta e diferenta doar.
El te-a placut probabil si nu vrei sa fi cu el, asa ca se razbuna, e simplu.
Si cu o ocazie sau alta, astea ies la iveala, bine, sunt si oameni okey destui, eu m-am referit la cei multi care sunt rai, evident.
Deci de al dracu uraste, de rau ce e, de tampit, caracter prost ca ma-sa, pun pariu ca si ma-sa are acelasi caracter, ca baietii mostenesc caracterul mamelor.
Solutia e mai simpla, ignora-l! Vad ca prea multa importanta ii dai, aratand ca te deranjeaza, mai rau face, ii dai satisfactie. Daca il ignori, o sa inceteze cand o sa vad ca ce face nu mai conteaza. Fa ce zic si e okey, daca nu faci, nu va fi bine, alegi.
Daca nu te lasa si nu te lasa, apeleaza la cineva sa-i dea cateva bine sau macar sa ii puna in vedere, asta este ultima solutie de nepreferat, ca ignori, dar daca. fizic incearca sa te agreseze, aia este, deci oricuuuum se va potoli!
Ma-si nu ii mai raspunde la telefon, ignor-o si pe ea, blocheaza-i nr.
Unii au aere de superiori, ducând doar lipsă de atenție și fiind doar niște cocalari obosiți. O persoană normală nu o sa judece alte persoane, si nu se comportă urât cu alte persoane.
Micul "șmecheraș" care te tot chinuie nu este decât o persoană redusă mintal, care cerșește atenție. Din păcate e plină țara de copii de ăștia fără educație.
Mi s-a întâmplat și mie să își bată joc de mine dar după ce am terminat scoala I am caftit așa este firea l-or, oricum tu esti fată probabil că, simte ceva pentru tine sau te vede mai timidă sau tăcută așa sunt băieții vor să arate masculul alfa din ei
Dacă este tigan nu ai ce să-i faci ca, ăștia asa au fost programați din nastere, apropo câți ani ai?
Buna! Am 13 ani
Aaa! Este ceva normal la vârsta aceea eu, eram si batut veneau in găști
Deschide geamul ca sa intre hazul
Serios? E documentar despre ura, trage un ochi acolo si o sa vezi.
Da? Ok... aflu cv nou in fiecare zi