Îmi pare rău pentru tine. Îmi imaginez cât îţi e de greu.
Într-adevăr, o mamă, cineva care să te iubească necondiţionat, să te înţeleagă, să te sprijine, să te încurajeze, să te alinte şi să-ţi fie alături oridecâte ori ai nevoie, nu poate fi înlocuit cu bani şi cadouri. 10 ani nu sunt 10 săptămâni sau 10 luni...ca să pot spune "înţelege-o şi pe ea, lucrează". Te-a neglijat cam mult, după părerea mea. Sunt sigură că nu-i face plăcere, însă asta nu-ţi uşurează cu nimic suferinţa, iar singurătatea şi dorul sunt tot aceleaşi. Îmi pare rău.
Mă mir că încă nu te-a luat la ea. Dar poate la anul...
Sau poate ţi-o aduce Moşul, ceea ce îţi şi doresc.
http://youtu.be/Jx1lllkvsW4
Un pic ciudat, timp de 10 ani nu a avut posibilitatea de a veni in tara!? Ce lucreaza si daca lucreaza mama ta!? I-ai adresat o astfel de intrebare si sa vezi ce raspunde? Inteleg ca munceste, dar sunt clar convinsa ca are dreptul si la concedii ori in vacantele de vara sa te ia la ea, macar astfel sa fiti impreuna!
Imi inchipui ca esti micuta si sunt sigura ca cel mai pretioasa fiinta iti lipseste, mama! Vorbeste si cu bunica ta si afla mai multe, de ce mama ta nu poate ajunge in Romania. totusi sunt 10 ani de munca in Italia!
Convinge-le pe bunica si pe mama, sa te muti in Italia cu scoala, ar fi un beneficiu pentru tine si pentru starea ta de spirit.
Multa bafta!
Dumnezeu sa-ti indeplineasca aceasta dorinta, pentru ca El vegheaza cu minutiozitate in toate amanuntele vietii copiilor si ca''absolut toate lucrurile, lucreaza pentru binele mamei si al copilului ei''. Stiu ca iti va indeplini dorinta, tu crede numai!
Buna dede, fata mea esti tare puternica de ai rezistat pana acum sper sa ti se indeplineasca dorinta de a o avea pe mami langa tine
Nu ma cheama dede
ma cheama Maria
am pus la nimereala numele ''Dede''
Pai sa mai vina in vizita aici sau du-te tu acolo de tot. De ce nu vine in vizita?! De ex si mama mea era plecata dar venea iarna 3 saptamani, vara 3 saptamani in vizita, si eu eram cu bunica.
Acuma i-a murit sotul in 2015 si a venit de tot acasa, mai ales ca bunica la doua zile de la moartea sotului din Germania.
Am convenit amandoi sa ne ducem de tot acolo in 1997, a cunoscut un neamt si aia a fost, deci daca vrea, se poate sa vina.
Sau sa te duci tu acolo.
Sistemul din Romania e de ****, de aia a plecat maicata..si eu sunt in acceeasi situatie, sau bine, am fost. 12 ani am stat fara mama. acum suntem impreuna in Italia. totusi in timpul asta a mai fost acasa in fiecare an cate putin 1-2 -3 saptamani!
Imi pare rau.Eu zic ca daca tot vorbesti cu ea online pe mess, skipe sau nu stiu spune-i ca ii duci drul si vrei sa vina in tara sa fie alaturi de tine si ca colegii tai, prietenii au mamele langa ei, ca ai nevoie de afectiunea ei. xplica-i frumos si sa dea Domnul sa vina acasa!:*
Intr-adevar este tare greu sa traiesti fara mama ta dar gandeste-te cum ii este ei fara tine? niciodata nu vei avea totul in viata, este nevoie de intelegere si intr-o zi va veti intalni din nou!
Nici eu nu mai stau cu mama si am 16 ani
este o situatie mai delicata la mine in familie si de aceea nu mai stau cu ea
dar o vizitez o data la 2 saptamani
eu nu as putea sa stau asa mult sa nu o vad
sper sa primesti cadoul de craciun si sa vina acasa macar pentru aceste sarbatori
Eu prefer sa stau toata viata fara parinti pentru ca stii... Nu toti avem parinti care ne iubesc. Parintii mei au fost plecati 5 ani si cand au venit mi -am dat seama ca era mai bine fara ei. M-am certat cu eisi am plecat de acasa iar cand m-am ingors simi-am cerut scuze mi-au spus ca pentru ei nu exist si m-au dat afara ca pe un caine. Acum sunt pe strada si ma gandesc la ce mi-a spus prietenul meu cel mai bun "ti-am zisca asa va fi, ti-am zis sa vii cu mine la constanta la liceu nu ai vrut, acum nu te mai pot ajuta. Esti pe cont propriu." Acum imi pare rau ca mi-a fost mila de parintii mei si ca am avut incredere in ei si nu in prietenul meu adevarat. Poate ca daca as fi mers cu el nu as mai fi fost in situatia asta.