| Kamiichu a întrebat:

Voi sunteti orgoliosi? Adica ma refer daca intr-o cearta faceti voi primii pasi spre impacare indiferent daca sunteti sau nu vinovati? happy

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca e vina ei eu nu imi cer iertare

| GabrielaIoana a răspuns:

Da, dar nu fata de toata lumea. Cu personalele la care tin mai renunt la el pentru a face sa mearga lucrurile bine.

| MaliciousDeath a răspuns:

Mai mult sau mai putin.De obicei imi trece repede.Dar nu cred ca mi-am cerut vreodata scuze in mod direct.Ori arat putin mai multa afectiune, ori pretind ca nu s-a intamplat nimic si ma comport cu respectivul ca de obicei.

| zurick a răspuns:

Da,sunt.Îmi urăsc unele trăsăturii, dar
n-am să aștept să se schimbe singure.

| oprescudorin11 a răspuns:

Sunt orgolios, stiu ca nu duce la nimic bun, dar asa sta situatia! Toata viata, insa, am platit mult orgoliul meu, nemasurat!

| AtateaConditii a răspuns:

Daca stiu ca persoana nu o sa ma tachineze toata viata ca mi-am cerut eu scuze nu o sa cer. Numai la persoanele speciale imi cer scuze nefiind vina mea:X. Si daca e vina mea imi cer scuze, daca e o vina grava doarlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Nu sunt. Dupa maxim un sfert de ora, ma impac.

| Zedge a răspuns:

Este o vorba si anume ca desteptul lasa de la el.

| alexalexa2000 a răspuns:

Sunt orgolioasă o perioadă de timp, dacă văd că persoana respectivă nu face niciun pas spre împăcare ori fac eu(indiferent dacă sunt vinovată sau nu), ori mă gândesc mai bine dacă persoana chiar merită.

| George8916 a răspuns:

Daca nu sunt eu vinovat in primul rand schimb limbajul si amenint de fiecare data i-am linistit.Eu pot renunta la orice prieten sau prietena oricand, prietenii mi-i fac cu bani, mai mult ei vin la mine...nu stau eu sa ma imprietenesc cu X sau Y.

| jewler6 a răspuns:

Eu nu sunt orgolioasa si te sfatuiesc ca nici tu sa nu fi pentru ca nu ai nimic de castigat...ba din contra, doar de pierdut! risti sa pierzi persoana iubita pentru ce? pentru ca e greu sa ii spui tu primul ceva chiar daca a fost sau nu vina ta? JOS CU ORGOLIUL! big grin te pup!