Poate ca as indrazni daca ar avea recomandari bune.Totusi, iti asumi un risc lasand copilul pe mana unei persoane straine.De aceea, eu am preferat sa-i dau in colectivitate.
Da, cred ca as prefera o bona cu experienta una care stiu sigur ca a mai ingrijit copii, de la 30 de ani in sus.
Depinde de mentalitatea părinţilor. Într-adevăr, bona nu este cea mai sigură soluţie, dar nici cea mai proastă. Decât să îl laşi singur, mai bine cu o bonă. Ideea cu camerele de supravegheat este bună, aşa vei putea vedea cum se poartă bona cu copilul. Dar bineînţeles, ea nu trebuie să ştie că sunt camere de filmat.
Psihoyounger
Sa fie mai tanara ca sotul?! Eu da, i-as lasa, daca nu ar fi ai mei, eu sa am grija de bona.Acum lasand gluma, ar fi bine sa nu fie prea batrana, ca nu s-ar intelege copii cu ea si ar iesi balamuc, depinde de varsta copilului. Daca copilu ar avea 10ani, cred ca as pune una de 20, maxim 25.
PoI eu mias lasa copilul cu o bona pana in 7 ani. Dar in fine cum ganditi dumneavoastra.Nu este rau sa lasati o bona cu copilul dumneavoastra daca nu aveti alte solutii.Eu vas propune sa incercati cumva sa puneti camere de filmat sa vedeti ce face bona sau macar sa o spionati daca nu va deranjeaza.
Inainte, exista o vorba:cum ai stiut sa faci copii, tot asa sa ai grija de ei.Copii sunt in responsabilitate parintilor nu a bonelor, daca, se intampla ceva copiilor ii ai pe constiinta.
Depinde.In primul rand ar trebui sa cunosc bona foarte bine.Nu pot lasa copiii pe mana oricui si cred ca varsta nu conteaza.
Pai, in primul rand, bona trebuie sa aiba experienta, adica nu poti sa lasi pe oricine, poate il omoara, ceva(doamne fereste). in al 2-lea rand, sa cunosti bona ca s-ar putea sa-ti umble printre lucruri etc.