anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi v-ati lasa copiii in gruja unei bone? Intre ce categorie de varste ar trebui sa intre bona?

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poate ca as indrazni daca ar avea recomandari bune.Totusi, iti asumi un risc lasand copilul pe mana unei persoane straine.De aceea, eu am preferat sa-i dau in colectivitate.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, cred ca as prefera o bona cu experienta una care stiu sigur ca a mai ingrijit copii, de la 30 de ani in sus.

| Psihoyounger a răspuns:

Depinde de mentalitatea părinţilor. Într-adevăr, bona nu este cea mai sigură soluţie, dar nici cea mai proastă. Decât să îl laşi singur, mai bine cu o bonă. Ideea cu camerele de supravegheat este bună, aşa vei putea vedea cum se poartă bona cu copilul. Dar bineînţeles, ea nu trebuie să ştie că sunt camere de filmat.
Psihoyounger

| tim a răspuns:

Sa fie mai tanara ca sotul?! Eu da, i-as lasa, daca nu ar fi ai mei, eu sa am grija de bona.Acum lasand gluma, ar fi bine sa nu fie prea batrana, ca nu s-ar intelege copii cu ea si ar iesi balamuc, depinde de varsta copilului. Daca copilu ar avea 10ani, cred ca as pune una de 20, maxim 25.

| iooaaaannnaaa a răspuns:

PoI eu mias lasa copilul cu o bona pana in 7 ani. Dar in fine cum ganditi dumneavoastra.Nu este rau sa lasati o bona cu copilul dumneavoastra daca nu aveti alte solutii.Eu vas propune sa incercati cumva sa puneti camere de filmat sa vedeti ce face bona sau macar sa o spionati daca nu va deranjeaza.

| misiik a răspuns:

Inainte, exista o vorba:cum ai stiut sa faci copii, tot asa sa ai grija de ei.Copii sunt in responsabilitate parintilor nu a bonelor, daca, se intampla ceva copiilor ii ai pe constiinta.

| sabela a răspuns:

Depinde.In primul rand ar trebui sa cunosc bona foarte bine.Nu pot lasa copiii pe mana oricui si cred ca varsta nu conteaza.

| adytzusiatat a răspuns:

Pai, in primul rand, bona trebuie sa aiba experienta, adica nu poti sa lasi pe oricine, poate il omoara, ceva(doamne fereste). in al 2-lea rand, sa cunosti bona ca s-ar putea sa-ti umble printre lucruri etc.