anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi va confruntati parintii? mai ales tatii? nu fac prea des chestia asta. tata e genu care daca`i zic ceva cauta nod in papura pana se plictiseste. si daca da, cum o faceti? gen. tipati la ei fara menajamente? sau pareti/sunteti neinteresati de tot ce va spune?

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu-mi amintesc să fi urlat la ai mei vreodată. Poate o dată dar cred că erau amândoi de faţă deci nu cred că se pune că fac discriminări.
Nu sunt nici pe departe o persoană care să fie adepta cultului familiei. Nu sunt de acord că nişte indivizi merită respectul meu doar pentru simplul fapt că mi-s părinţi.
Pe de altă parte, nu sunt nici adeptul ţipetelor. Ar trebui să se chinuie serios cineva să mă facă pe mine să ţip.

Când discut în contradictoriu cu cineva (inclusiv cu părinţii), nu încerc să par altceva decât sunt. Însă, dacă am o discuţie în contradictoriu îmi spun cu fermitate punctul de vedere şi fără menajamente de sex, rasă, religie, grad de rudenie sau orice altceva.

Numai bine.

| Fiction a răspuns:

Pai tatal meu este sever dar si grijuliu si chiar daca tipa la mine(pentru putin timp)aproape in fiecare zi,il iubesc, doar e tata. Daca incerc sa tip, iau doua peste cap.Succes,daca te confrunti cu parintii!happy

| XxLorexX a răspuns:

Nu cred ca exista cineva pe pamantul acesta care sa nu aiba mici confruntari cu parintii. Eu sunt o fire calma si trebuie sa se chinuie mult cineva pentru a ma face sa ma enervez si sa tip. In schimb, eu nu fac discriminari, ma port cu amandoi la fel (pur si simplu ii ignor ). Nici cand vine vorba sa ma lase undeva nu ii bag in seama, le spun doar ca am plecat si nu stiu cand vin, iar cand am nevoie de ceva, apelez la ei doar daca e cazul. In rest, sunt pe cont propriu.

| 1Q a răspuns:

Eu par neinteresat de ce spune( al tata) cu mama mai si tip

| Andrewz a răspuns:

In unele momente cand ma cearta nu ii bag in seama doar zic da da da... si daca e sa ma cert cu ei aduc argumente la care le e mai greu sa raspunda. funda?big grin

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna! Tata e cel mai minunat parinte pentru mine e cel care ma intelege, e logic ca nu mereu sa fim de-acord si sunt dati cand merit sa imi tina morala deci, ma inteleg bine cu el. Mama in schimb e teroare, nu ma inteleg cu ea, tipa la mine si tip la ea fara sa clipesc daca si ea o face laughing sunt putin cam nesimtita blushing. Am senzatia ca mereu mama nu ma intelege deci, cu ea nu ma inteleg bine si cred ca e mereu impotriva mea. De fapt stiu ca imi vrea binele dar cred ca exagereaza cu asta... cam asta e situatia mea cu parintii mei dragi. Dar tot ii iubesc laughing

| winter a răspuns:

Ii spun ce am cu voce tare ca sa fiu sigur ca ma aude si vecina

| ralucutza_6101 a răspuns:

Pai eu de obicei par neinteresara de tot ce imi spune, uneori mai si tip la ei...

| fluturas2 a răspuns:

Pai sincer eu una imi mai confrunt parintii din cand in cand.adica in momentul in care observ ca acestia ma pun un lucru pe care eu cred ca nu este ok sa il fac.sau nu imi convine situatia(asta in cazul in care nu exageram si noi uneori) nu pot sa spun cu care ma confrunt mai des. oricum in cazul in care genul tau este genul de persoana mai dura cnu cred ca este ok sa tipi la el sau chestii de genul probabil este mai bine sa discutati si sa caderi de comun acord intr'un fel sau altul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cu mama abia daca o data pe an ma confrunt,in schimb, tata, nu exista zi in care nu! Ii put sosetele mereu cand vine de la "soacra" care...moare in saptamana asta crying...Bai fratilor nici macar sa-mi ia un hard pentru laptop ca s-a stricat, sau nici macar un aparat foto la 270 lei
Deci, incepem greva: copil vs caca. asta, tatahee hee

| MrSpooky a răspuns:

Yo nu am probleme cu taicamu pentru ca nu ma iau in gura cu el
Daca ma intereseaza subiectul de cearta ma bag si eu(rar ma intereseazalaughing )
Cand nu ma intereseaza tac si nu il bag in seama

| iankey04 a răspuns:

Iti iei o pereche de pantofi,gen ciocate, cu tocu ascutit, te duci ata la el si ii daI un sut in oua.atentie-Cu putere,avant mare si precizie, apoi, level complete.

| missBrebi_9061 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa poti avea o conversatie de la copil-parinte cu el, adica sa nu il iei la misto, asa cum fac majoritatea copiilor cu parintii lor, incearca sa ii explici cu niste argumente clare ce anume vrei sa faci si o sa vezi ca o sa te inteleaga.Bafta!