Deci mama ma enerveaza in ultimul hal, parca as fi servitoarea ei...sa ma duc sa ii aduc aia, ailalta, sa fac aia, sa plec colo, uneori simt ca nu mai pot, ca vreau sa plec sa nu o mai vad cateva zile, ma innebuneste, mai ales acum ca e in concediude-aia ne certam cam incontinuu, ea se ia de mine eu ii comentez...trec printr-o pasa ff proasta acum si sunt in permanenta nervoasa, se mai ia si ea de mine si iti imaginezi ce iese. dar la bataie NU, nu am ajuns niciodata., doar stam suparate o zi-doua si ne trece, apoi o luam de la capat, asta-i viata
Ne mai certam cateodata, [din cauza unor lucruri minore] dar niciodata nu s-a ajuns la bataie.
Dap forte des. Am ajuns sa nu vorbesc cu tata saptamani, chiar si luni.Acum nu mai avem asa multe probleme dar ne cam evitam ca sa nu ne luam iar la cearta.Cu mama ma inteleg mai bine, dar si ea ma enerveaza adesea.Cu tata ma cert din lucruri serioase, dar cu mama din lucruri marunte, niciodata n-am stat certate mai multe de 2 zile si pana la urma a trebuit sa ne impacam. Niciodata nu am ajuns la bataie.Adica eu una nu le-as permite sa dea in mine, iar eu nici atat nu i-as lovi deoarece sunt parintii mei, ei m-au crescut si pana la urma datorita lor traiesc si pentru asta trebuie sa le multumesc toata viata.
Una e supararea si alta e bataia. In primul rand nu as avea curaj sa dau in parintii mei care m-au crescut si mi-au oferit tot ce am vrut, in al doilea rand as muri de rusine daca as ridica vreodata mana la ei. Cum sa ajungi la bataie cu parintii? Doamne fereste
Da.ma cert cu mama ft des dar cu tata mai putin.nu se ajunge la bataie.suntem pe marte ca sa ne batem parintii?
Da.ma cert cu mama ft des dar cu tata mai putin.se ajunge la suparari ft mari. dar in nici un caz nu ne batem.suntem pe marte ca sa ne batem parintii?
Bună.
Eu sunt supărată pe viață de palma care mi-a dat-o luând-o pe mama.
Bătaia nici nu intră în discuții.
Pa, pa.
Da, ma enerveaza mama ft ft tare, dar niciodata nu am ajuns la bataie. Ne certam, tipam etc. dar nu recurgem la violenta
Ce sec se susțin persoanele cu gândirea la fel. Știi de ce spun asta. Nu, nu aș da în niciunul din părinți indiferent de situație și cauză. Din moment ce ei mă respectă, îi respect și eu ca părinți și așa ar trebui să facă toată lumea. Sună ciudat să zici " Am ieșit afară nervos după ce-am bătut-o pe mama că nu mă lăsa afară". Tu ce zici? Câteodată lumea se alintă prea mult!
Cu tata ma inteleg super, zici ca suntem frati dar in schimb cu mama deloc... a incercat de multe ori sa dea in mine dar a intervenit imediat tata\:d
Niciodata nu m-am suparat pe bune cu ai mei.Am cei mai buni parinti dar eu nu sunt cea mai buna fiica si asta doare. O sa vina momentul in care nu o sa mai ai cui sa ii zici mama si tata si abia atunci iti vei da seama cat de singur esti cu adevarat
Nam probleme
Cu tata aveam probleme
Insa de cand a vazut mama semnele de lama acu cativa ani...
Sa mai potolit :s wtf
Toate au un inceut...si un sfarsit...
Inainte se ajungea la bataie...
Acuma nu... acum vorbim ca oameni ^^
anonim_4396 întreabă: