| zuzuliana a întrebat:

Voi va-ti sarutat vreodata cu o persoana de care sa nu va placa...si parca va era scarba...il sarutai parca din scarba? si daca erati impreuna si trebuia sa va intalniti parac iti era groaza...nu aveai nici un chef.gaseai tot felul de motive...ca sa nu te intalnesti cu el?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Nu, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.Nu ies cu nimeni din obligatie sau cu forta! Daca-l iubesc il pup si-n fundbig grin, nu are de ce sa-mi fie scarba sa-l sarut. daca nu tii la el, ai face bine sa fii sincera cu el, sa nu te mai joci cu sentimentele lui si sa-i spui adevarul.Nu cauta motive sa nu iesi cu el, spune-i ca nu-l suporti si pune capat acestei asa-zisa "relatie"!

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. N-as saruta niciodata un barbat care sa nu-mi placa.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Nu!
Sarutul e un gest intim, pe care il faci cu placere cu persoana la care tii, de care te simti atras\a!
Daca ti-e scarba de cineva..., hmmm, e cam greu sa ajungi la sarut..., un act fizic in asemenea conditii s-ar chema viol...
Nici prostituatele nu saruta!
Daca o fac, totusi... e riscul meseriei, si contra cost, aleg ce servicii sexuale presteaza!
In cazul tau..., aia clar nu era iubire, ci asa, hai sa fiu si eu cu cineva..., cand iti place de cineva, te simti atras/a de acea persoana si iti doresti saruturi, imbratisari, afectiune, contact fizic!

eileen
| eileen a răspuns:

Rupe-o cu el, ce e asa de greu? Te tine cu pusca la cap? Daca iti este scarba de el, nu inteleg ce te tine in relatia asta...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat decat o singura data - adica a fost cumva cam cum spune Antonia. Mai mult o agresiune la care eu am pus capat cat am putut mai dur, mai degraba lupta decat sarut. Nu am mai revazut aceea persoana decat pe strada si nu am mai avut nimic de-a face. Imi amintesc ca imi era chiar groaza sa ma intalnesc pe strada, o perioada, dar dupa aceea totul a intrat in normal si din fericire nu am ramas cu sechele...

April
| April a răspuns:

Nici nu-mi pot imagina asa ceva...Doar daca esti masochist...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu chir sa-mi fie scarba... Poate sa nu-mi placa... sa fiu cu el doar de dragul de a ne "plictisi" in 2... Dar renuntam destul de repede... Sau gaseam pe cineva care-mi placea si renuntam bineinteles la tip.

| kh1ss a răspuns:

Pai daca nu iti place de acea persoane de ce ai mai sarutat-o? trebuia sa ii spui ca vrei sa fiti doar amici si gata

| joy a răspuns:

Cum sa-l saruti daca nu-l suporti? da-i papucii!

| gabimaris a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, sarutul este o manifestare a unor simtaminte placute, a unei atractii etc etc! grija mare pentru ca pe viitor asemenea repulsii pot lasa semne si pot influenta relatiile viitoare!

| RamonaMn a răspuns:

Pai nu mi s-a intamplat insa nu cred ca el/ea este potrivit/a
pentru tine pentru ca daca nu'ti place de el nu trebuie sa iesi in oras cu el sau sa'l si saruti.Sarutul este ceva special, nu este o leguma din supermarket big grin

| zuzuliana explică:

Eu vreau sa stiu daca voi ati patit faza asta...

| N538961518 a răspuns:

Am sarutat eu o tipa care nu-mi placea, da eram beat laughing dupa aia ma faceam ca nu o mai cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu el, sa nu stie dc l-ai parasit...gandeste-te bine la ce ii vei spune.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit asta cu un baiat care a vrut sa ma sarute si l-am refuzat

| ...zuzu... a răspuns:

Daca nu iti place aceea persoana renunta la el(ea) cat mai curand