anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbeam cu iubita mea pe apel și dintr-o data o tăcere și după "Ceau noapte bună" și închide apelul fără sa aștepte sa ii răspund înapoi... în loc sa zică "iubire sunt obosita și ma pun sa dorm! Noapte buna! Te iubesc! ". Deci nu știu ce sa fac. Sunt confuz pe chestia asta și frustrat ca îmi închisă apelul. Deci nu am făcut nimic greșit și nici nu i-am greșit cu nimic și i-am arătat ca o iubesc venind pana la ea riscând atâția km pentru ea prin minunata asta de tara și drumurile ei de vai mama. Parca e o schimbare la ea. Tind sa regret ca mi-am pus sentimentele pentru ea și sa facă faze de genul și sa mai facă pe supărata.
Vreau sa vorbesc cu cineva în privat ca simt ca cedez.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mamă câtă dramă, de aia crec nu te mai place fata aia, s-a plictisit și ea de filme indiene cu tine

| SilentRain a răspuns:

Poate a intra cineva in cameră si de aici comportamentul asta, poate era masa ....sau soțullaughing)
Am avut gura pocita...

| Werrich a răspuns:

Băieții singuri nu au astfel de probleme, mulțumesc Domnului.

| AliGab a răspuns:

Nu spuneai tu ca mai are pe altul in afara de tine? Este evident ca fata este nehotarata. Gaseste-ti ceva mai potrivit pentru tine.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Man te înțeleg perfect. Dacă mai ai chef dă-mi mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dude, cut the crap, ai o prietena, ce ar fi sa ai "conversatia" asta INEPTA cu ea si nu cu noi
poate a intrat pe usa viitoarea ta mama soacra si a trebuit sa o taie, ca sa nu fie prinsa
sau, brusc, a simtit ca are diaree si TREBUIE sa mearga la wc
etc.

deci, inainte sa judeci, intai intreaba-o pe EA, NU PE NOI!

| Mopmop a răspuns:

Daca vrei in masura timpului ne auzim pe wattsap. Da un mesaj in prv.

| AndreeaWTS a răspuns:

Probabil ar trebui să înțelegi un lucru.
Orice fată e liberă să renunțe la o relație dacă ea consideră asta.
Că te-ai dus atâția km până la ea, n-ai făcut-o doar pentru ea, ci și pentru tine. Că "ți-ai pus sentimentele pentru ea" cum spui tu, e treaba ta, nu o obligă pe ea cu nimic.
O fată trebuie să fie atrasă de tine, să te dorească prin ceea ce ești.
Nu să fie tranzacționată cu mici materialisme ieftine cu care ai vrea tu să-i creezi obligații.

| NarcisIfrim a răspuns:

Cred că ar trebui să o lași pe ea cu dramele astea, și să iți iei inapoi rolul de bărbat.

| AlexValentinn a răspuns:

Pai probabil nu mai avea ce sa zica, nici tu nu mai aveai ce sa zici si din aceasta cauza ti-a spus direct ceau si a inchis. Probabil este putin suparata pe tine, probabil era cu cineva in jurul ei de a trebuit sa inchida repede, probabil avea ceva important de facut sau de raspuns la un apel important si de asta a inchis, pot fi multe motive. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, dar daca iti face asa de mai multe ori inseamna ca ori e suparata pe tine si nu prea mai are rabdare cu tine si vrea sa fie mai rece un pic, ori are tulburari de comportament care se manifesta tot din cauza unei suparari generale sau a unei suparari pe persoana ta.

| Silent3025 a răspuns:

Calmeaza-te, lasa noaptea sa treaca si apoi vorbesti cu ea maine, poimaine. Stii foarte bine ca fetele au menstruatie iar in zilele respective pot sa fie mai prost dispuse, nu neaparat ca are ceva cu tine (sau poate are alte probleme acasa). Daca pui la suflet nimicuri din astea nu o sa ai o relatie cum trebuie niciodata!

| Maria294387582 a răspuns:

Bună. Iubita ta este probabil suparata din cauza tacerii, poate era intr o dispozitie mai proasta si a enervat o orice la momentul respectiv. Sun o inapoi si vorbeste cu ea...gaseste diferite subiecte, dar NU o lasa sa se culce asa!