anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbeam pe apel cu fata care urma sa ne vedem în vara și era și maica sa cu noi apel și discutam, apoi zicea maica sa în gluma (cred) " nu i-ai zis ca ai un iubit" și apoi începe sa rada maica-sa. Fata cu care vorbesc, nu mai cauta pe nimeni și mi-a zis ca ma așteaptă sa ne vedem, dar de când am auzit ce a zis ma-sa. deja sunt în dubiihappy uneori prin gluma se spune adevarul. Voi ce credeți? Vi s-a întâmplat?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

A glumit.
Probabil, fata nu prea a mai umblat cu alti baieti.

| gabicoo a răspuns:

Credem.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fata CU care urma sa...

Intreab-o direct despre ce e vorba. Nu lasa intrebarile astea serioase fara raspuns.
Poate fata e promisa spre casatorie cuiva.
Poate are iubit plecat pe undeva.
Poate mama ei nu te place si a spus asta ca sa va bage strambe.
Intreaba, altfel nu stii.

| RayKzor51 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Fata ma place, doar ca maica sa nu ma cunoaște suficient, când voi merge la ea, o sa ma întâlnesc cu părinți ei și voi face cunoștința

| LisaJulie a răspuns:

Eu cred ca a glumit, nu ai de ce sa iti faci griji

| Kufu95 a răspuns:

Mai mult ca sigur a fost o glumă.

| ___iAho a răspuns:

De obicei si eu sunt un 'overthinker', dar in cazul tau cred ca e doar o gluma. Banuiesc ca nicio mama nu ar accepta ca fiica ei sa vorbeasca cu mai multi baieti deodata. Cel putin asta e in traditia romaneasca de cand e lumea, fata vine cu un baiat acasa, asa gandeste orice familie care se respecta.

| suntdoarunom10 a răspuns:

Cred că mama ei nu este o mamă normală, nu era ok ca ea să se bage și să strice atmosfera sau poate fata cu care te vezi la vară are, dar comunicați între voi între 4 ochi și vedeți ce și cum, poate așa îți dai seama dacă are sau nu iubit.