Nu trebuie să fugi de fata asta doar pentru că te simți inferior că ai ei au bani... văd că tu te raportezi doar la partea financiară care, de cele mai multe ori, în relațiile de cuplu, nici nu contează, mai ales când veniturile voastre sunt ok. Da, o să resimți mereu faptul că o să fii privit ca un "parvenit" și o să planeze mereu suspiciunea asta din partea alor ei.
Eu unul m-aș axa pe fată, pe dezvoltarea relației și pe armonia dintre noi și asta îți recomand și ție să faci. Succes.
Ca sa nu te mai simti inferior ei, cauta-ti alta, fiindca problema asta va fi mult mai evidenta in timp... macar nu incepi ceva ce vei regreta mai tarziu.
Cand esti sarac nu aduci niciodata in discutie ce ai face tu cu banii daca ai fii bogat si in ce ai investii, fiindca arata ca esti interesat de banii ei, ca-i vrei si ca asta targhetezi la ea.
Înțeleg că sunteți persoane mature amândoi. Dacă vă înțelegeți rămâneți împreună.
Întotdeauna există gânduri de superioritate și inferioritate în mințile noastre. Secretul este să nu zăbovești asupra acestor gânduri când apar.
Iubește-o pe fata aceasta, dar nu atât de mult încât să-ți spui ștreangul de gât când probabil nu veți mai fi împreună. Spun asta pentru că relațiile de astăzi nu durează prea mult oricâtă compatibilitate ar exista între voi.
Căsătoriți-vă, și nu refuza nimic din ceea ce ea ar putea să facă pentru tine. Gândurile de inferioritate sau superioritate afectează negreșit partenerul, și acestea strică relația.
Chiar dacă femeia are bani mai mulți, tot bărbatul conduce relația. Deci pașii spre căsătorie trebuie să îi faci în mod natural: nici prea repede, și nici să tărăgănați (trageți) prea mult de timp, de relație. Fără căsătorie o să vă simțiți în relație fără niciun rost, fără niciun scop; de aceea tot vorbesc de căsătorie. Ar trebui ca și ea să citească ceea ce am scris aici, pentru ca amândoi să aveți aceleași gânduri, și nu unul să tragă într-o parte iar celălalt în altă parte sau să se lase purtat de valuri. Relația trebuie să aibă o țintă (căsătoria) și să se depună eforturi pentru a o ajunge. Fără o țintă relația va naufragia.
Din cum a pus problema mi se pare că nu o interesează ce ai și ce nu ai... atâta timp cat la un moment dat o sa ai. De asta îți cere planul cincinal. Ban la ban trage. Ori a fost pusă de părinții ei să vadă ce planuri de viitor ai. Atâta timp cât ai un job ok, mie mi se pare suficient. Nu trebuie să îți fie rușine cu nicio munca cinstită pe care ai face-o.
Pai avem, am casa, pamânturi. Sunt singur la părinți. Dar nu ma pot compara cu familia ei care are firme.