Daca o intalnesti la banchet cel mai bine ar fi sa stai mai mult pe langa ea, gen...ii faci complimente, o inviti la dans si daca vezi ca totul de curge bine ai pute sa-i spui ca o placi. Daca o saruti asa, pe nepregatite s-ar putea sa te alegi cu o palma (sau pur si simplu va incepe sa te evite).
Totusi, daca vrei sa-i spui ce simti, o poti face si inainte de banchet (daca mai e timp) si poate va accepta sa fie partenera ta (stiu...e de moda veche), dar e mai bine decat o reactie neasteptata.Risti cam mult cand o saruti, dar pana la urma depinde si de personalitatea pe care o are, daca e otipa deschisa s-ar putea sa mearga, daca e mai timida (desi pe mess nu prea poti sa-ti dai seama de asta)cred ca ar trebui sa renunti la planul asta.
Frate, e banchet o inviti la un dans, daca nu-i zici nimic s-ar putea sa zica ca esti cam 'hiuhiu', intelegi tu
Eu zic sa nu incepi de la prima intalnire cu gesturi chiar tandre adica (sa te joci cu parul ei, sarut etc.) comunicarea este foarte importanta pentru a creea o relatie. Acum depinde de tine. BAFTA!
Eu in locul tau as incerca asta.depinde si de personalitatea fetei. daca nu-i genul care sa adore petrecerile, eu zic c-ar merge mai bine o iesire in 2, daca e genul.da invit-o la dans, afara ca sa vorbiti voi doi si sa va uitati la luna... daca nu e nimeni p ring, sa spargeti voi gheata asa va vedea ca ai curaj, roaga-te la ala sa va puna o melodie lenta...si sarut-o in timpul dansului..sau la final
Cea mai proasta idee. Sa te joci cu parul ei? Unde ai vazut asta in filme?)Mai ales la un banchet.;-j
. sa nu faci asta. crede-ma. sunt fata. sau cel putin. nu din prima. conteaza foarte foarte foarte mult cum arati. cum esti imbracat, cu ti-e parul. si ar fi bine sa folosesti un parfum ( nu cel mai ieftin - o fata isi da seama de asta )
Apoi arata-te putin interesat de ea. pentru ca daca tu o sa fi "catelusul cu limba scoasa "pe acolo ea o sa fie " stapana".Fi tu cel care se lasa putin mai greu dar totusi sa nu cazi nici in cealalta extrema... invit-o la dans. adopta un subiect de discutie care sa nu aiba legatura cu sexul si la sfarsit dupa cateva ore. ati putea face o mica iesire si atunci sa o saruti dar sa ai mare grija cum o faci. nu poti pur si simplu sa sari pe ea. fi tandru, mangaio pe obraz ( intelegi tu. gesturi dragute ). o sa-i placa. dar nu uita sa o conduci acasa si sa o saruti din nou la despartire ( sau macar pe obraz ca sa nu para prea exagerat ) Bafta
Laura imi place cum gandesti, dar nu va fi partenera mea, eu doar voi incerca sa o atrag.dar mersi de raspuns
Pai sunt fata)..stiu mai bine.a in cazul asta...du-te la ea si roag-o sa-ti acorde un dans..si nu accepta "nu"ca raspuns.aa poti sa te duci c-o floare si in timpul dansului sa-i zici c-ai propus tu melodia, dupa dans o poti chema la masa saua fara, sa vorbiti, daca aveti prieteni in comun stai cu ei si cu ea, fii tantru..incearca sa o faci sa-ti spuna mai multe despre ea..chair daca la inceput vei auzi"nu stiu..nu am ce zice"insista, o sa-si dea drumul la gura
Sti ce vorbesti, dar faza cu floarea...eu m-am gandit sa-mi incerc norocul. dar acum sunt bucuros ca am gasit alte variante
anonim_4396 întreabă: