| Laurretta a întrebat:

Vorbesc cu un baiat pe telefon si pe mess de cam 1 luna dar de cateva zile cauta motive sa ne certam, aseara mi-a spus ca verisorul lui a sa-mi dea id meu la mai multi si a spus cateva id dintre care si unu brunetica sau ceva de genu si mi-a spus sa facem o pauza si sa nu spun la nimeni ca am fost impreuna ca o sa rada de noi.azi cand am intrat chiar a intrat aceasta faca si ma intebat daca am vreo treaba cu el, fata mi se parea sincera pentru ca mi-s spus de unde are id, de cand e cu el si chiar mi-a dat si poze si hi5 etc... nu stiu ce sa mai fac, sa-i sp adevarul la fata? sa-l cred pe el? sa ma mai combin cu el?
ps. nu simt mai nimic pentru el

7 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

"ps. nu simt mai nimic pentru el"
De ce insisti, termina odata cu relatia si nu te mai framinta atita.

| Crisu a răspuns:

Daca nu simti nimic pentru el, atunci lasa-l in pace! Indiferent cine e fata aia, nu-i rani sentimentele. Spune-i lui sa te lase in pace, si sa considerati ca aceasta chestie (ca ati fost impreuna), nu a existat si sa-si vada de viata lui. Daca tu nu tii la el, si fata respectiva tine, de ce te mai bagi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand invata sa pui punct,,. "
in al 2 lea rand invata sa scrii corect gramatical romaneste! asta te poate ajuta foarte mult in relatiile pe messengerrolling on the floor

| CristinaLorena a răspuns:

Eu am niste sfaturi:
1.Nu mai sta cu baiatul ala din moment ce a zis sa nu spui inseamna ca eu fost rusine sa stea cu tine straight face
2.Nui spune fetei nimic atunci el te va crede de Neincredere.
3. Sper sa te ajute! big grin
Funda? :X

| ComicGirl a răspuns:

Ultima fraza m-a lamurit. E perfect, dar nu inseamna ca fata aceea e sincera daca ti-a raspuns tie la toate intrebarile, daca el te-a rugat sa nu spui... ok nu spune, dar nu mai sta cu el straight face
Ai grija de tinehappy

| DENY_8313 a răspuns:

Poate a fost dinainte cu ea
Si cu tine numai pe messenger si pe tell
Si de aia poate a vrut sa se certe cu tine
K poate prietena lui va descoperii
Daca te iubeste
nu stiu dc vrea sa va certati?

| Adde72 a răspuns:

`ps. nu simt mai nimic pentru el`...pai daca nu simti nimic, de ce te complici atat straight face, de ce sa te mai combini cu el straight face si.de ce sa nu`i spui adevarul fetei?
nu te.ai gandit ca el poate tine la tine mai mult decat la o amica? ai putea sa-i spui ca nu simti mai nimic pentru el happy, ca, cine stie... poate el are alte sentimente fata de tine oh go on. deci ar trebui sa ii spui acum`straight face pentru ca asa am patit si eu` si mi-a displacut straight face vb`eam ff mult sh imi dadea "sperante" daca pot sa zic asastraight face, oh go on si faptul ca mi-a spus prea tarziu adevaru`... m`a distrusstraight face`, dar am trecut si peste asta.whistling`