"ps. nu simt mai nimic pentru el"
De ce insisti, termina odata cu relatia si nu te mai framinta atita.
Daca nu simti nimic pentru el, atunci lasa-l in pace! Indiferent cine e fata aia, nu-i rani sentimentele. Spune-i lui sa te lase in pace, si sa considerati ca aceasta chestie (ca ati fost impreuna), nu a existat si sa-si vada de viata lui. Daca tu nu tii la el, si fata respectiva tine, de ce te mai bagi?
Eu am niste sfaturi:
1.Nu mai sta cu baiatul ala din moment ce a zis sa nu spui inseamna ca eu fost rusine sa stea cu tine
2.Nui spune fetei nimic atunci el te va crede de Neincredere.
3. Sper sa te ajute!
Funda? :X
Ultima fraza m-a lamurit. E perfect, dar nu inseamna ca fata aceea e sincera daca ti-a raspuns tie la toate intrebarile, daca el te-a rugat sa nu spui... ok nu spune, dar nu mai sta cu el
Ai grija de tine
Poate a fost dinainte cu ea
Si cu tine numai pe messenger si pe tell
Si de aia poate a vrut sa se certe cu tine
K poate prietena lui va descoperii
Daca te iubeste
nu stiu dc vrea sa va certati?
`ps. nu simt mai nimic pentru el`...pai daca nu simti nimic, de ce te complici atat , de ce sa te mai combini cu el si.de ce sa nu`i spui adevarul fetei?
nu te.ai gandit ca el poate tine la tine mai mult decat la o amica? ai putea sa-i spui ca nu simti mai nimic pentru el , ca, cine stie... poate el are alte sentimente fata de tine . deci ar trebui sa ii spui acum` pentru ca asa am patit si eu` si mi-a displacut vb`eam ff mult sh imi dadea "sperante" daca pot sa zic asa, si faptul ca mi-a spus prea tarziu adevaru`... m`a distrus`, dar am trecut si peste asta.`
anonim_4396 întreabă: