| AnyLove97 a întrebat:

Vorbesc de ceva timp cu un baiat, el sta in Paris..nu ne-am văzut inca, dar cum vorbim de mult timp am început sa simt ceva pentru el. El a a spus ca nu se vede sa mai aibă o relație la distanta deoarece din cauza unei fete a vrut sa vina in Romania definitiv, dar fata l-a dezamăgit. Oricum eu vreau sa plec si eu peste 3 ani acolo...ar fi șanse sa avem o relație acum?

Răspuns Câştigător
| MaPrindGreu a răspuns:

Iti sugerez sa o lasi mai moale cu conversatiile cu el. Desi ai inima in locul potrivit, nu cred ca ar fi intelept sa risti atat de mult din foarte multe motive. Acel baiat poate fi oricine, mai putin cel la care te gandesti acum. Relatia la distanta are sanse mici sa devina ceva frumos in timp (este posibil, evident). Noi, ca oameni, avem nevoie de atingeri (mangaieri, imbratisari) iar cand astea nu se aplica, sansele unei relatii scad drastic. Tipul, sau chiar tu, poate ajunge in bratele altcuiva care este fizic disponibila desi ii plac conversatiile cu tine. Orice se poate intampla intr-o relatie de distanta. Acum depinde de tine sa vezi daca este mai avantajos sa te gandesti la el sau este mai bine sa te uiti in orasul tau.

1 răspuns:
| Ioscaa1 a răspuns:

Din proprie experienta, am patit-o, mai bine termini cu tot si uiti, mai mult rau iti faci daca continui, pentru ca ai sa ajungi sa suferi.