| Agenta000 a întrebat:

.Voua cati bani va dau parintii pe luna? Va dau toata alocatia /mai mult / mai putin? Va cumpara ce vreti oricand?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiecare copil aflat in intretinerea parintilor ar trebui sa se multumeasca cu sumele de bani pe care il pot oferi parintii/tutorii deoarece asta depinde de veniturile reale ale familiei.Modul de cheltuire a banilor va reflecta daca vei deveni o persoana econoama sau una risipitoare.

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Mi-as fi dorit luxul asta laughing
Cand eram mic nu primeam prea multi bani de la parinti, cam mereu am muncit pentru banul meu.

| RainmakerX a răspuns:

Buna! Eu nu sunt acel gen...nu le cer bani. Pur si simplu daca am vreo dorinta le dau de inteles ca as vrea acel lucru si il primesc daca se poate si daca nu este un moft, bineinteles.

| peperonies a răspuns:

Ce e aia bani de la parinti?

| Oxymorone a răspuns:

Nu orice oricand.

| DenisaKarolina a răspuns:

Buna pai mie imi dau alocatia si uneori imi dau bani daca le cer big grin

| Zacase a răspuns:

Ăăăăm, e complicat. Bani imi dau doar daca cer eu, dar desigur dau raportul la ce ii folosesc, alocatia mi-o dadeau....pana am luat 9 intr-o teza for fu.ck sake... Si eu mi-ar lua tot ce vreau, doar ca eu vreau o camera de 30 de milioane, laptop de 60 de milioane si alte d-alea, in locul lor nici eu nu cred ca mi-as lua rolling on the floor)

| OohAnamaria a răspuns:

Nu imi dau pariintii alocatia(am primit-o o data inainte sa se dubleze sad si atunci pentru ca i-am batut la cap)si nu imi cumpara oricand ce vreau.Strang bani de la bunici si ma port la scoala(bani de buzunar,caiete, carti, haine, etc.).Nu ca nu au, dar ei stiu ca am eu...

| Ungureanu_Clara_2000 a răspuns:

Daca doresc le spun parintilor CE vreau si imi cumpara si nu le cer bani IAR daca vreau bani imi dau 100 lei pe luna.deobicei nu cer bani.

| Crissu8084 a răspuns:

Mie îmi da toată alocatia+ bani in fiecare zi pentru școală câte 5 lei. Îmi cumpara oricând și oriunde.