Traim in socieate si e normal sa ne privim unii pe altii. Unii se holbeaza, altii se uita tinta la tine, dar nu tevad, ca mintea lor este aiurea.
Daca ai anxietate de asta ți se pare, sau ceva ce se aseamănă cu anxietatea din sfera aia.
Am câteodată problema asta dar asta că la mine simptomele sunt vizibile
Daca i se pare că toți se uită e paranoia, unii chiar se pot uita, poate arata bine și de uită unele fete sau babe
Nu, eu aș putea numi asta "paranoia" mai mult. Gândește-te ca fiecare om pe stradă merge cu un scop, nu ca să se uite la toți oamenii care trec pe lângă ei… Asa cum și tu ai un scop pentru care ieși pe stradă, așa au și restul oamenilor. Deci în concluzie nu, fiecare e cu treaba lui
Nu toata lumea dar sunt cate unii de se holbeaza asa a prost de imi vine sa le bag una in gura.
Si la mine se uita femeile/fetele, si cate unele se holbeaza asa insistent, au lipsa grava de ciocan probabil.
Ba da se uita ca doar nu au ochelarii de cal nu ma deranjează pentru ca și eu ma uit la ei ca altfel mă ciocnesc de ei
Asta nu înseamnă că e ceva patologic,morbid,dar na, fiecare cu părerilor lor.
Poți fi și de la psihoza, anxietate dar sunt cazuri când chiar se uită unii/unele că de aia au ochi! Când nu se mai uita atunci ești un caz pierdut. La mine unele se uită urat, ce înseamnă asta? Dar, doar când sunt cu un amic de uită urat la noi! E semn că nu ar trebui sa mai stau la taclale cu ăla?
Poate are anxietate sociala băiatul, hai sa nu mai fim rai, nu e paranoia e un băiat comic care postează chestii hazlii când majoritatea sunt boring de pe aici.
Există o mica mare diferenta intre a te uita si a te holba. Mă refer la faptul ca pur si simplu nu ma uit in pamant
Ai dreptate! Nu vreau să se înțeleagă ca l-am jignit sau ceva. Sper să se poată adapta cu lucrul acesta
TheStrategist întreabă: