Da...pentru ca nu voi iubi pe nimeni mai mult ca pe mine si nici nu ma voi casatori vreodata.
imposibil, nu exista iubire adevarata.
Nici rarul ala nu exista, te inseli amarnic.
un singur cuvant am pentru al doilea paragraf scris de tine: iac.
Joaca teatru bosorogii aia borsiti...nu ai loc de ei pe strada, pe nicaieri epavele dreacu.
nu am cum sa fiu dezamagita de ceva si sa-mi pierd speranta in legatura cu ceva ce nu exista.
Nu am cum sa intalnesc ceva ce nu exista, ce dreacu nu intelegi?
esti cam greu de cap.
sa nu mai zici cuiva ce mi-ai insiruit mie aici ca te faci de ras si te trezesti si in camasa de forta fara voia ta.
Eu cred ca orice sentiment dus la extrem si care iti ia capacitatea de a gandi, e nesanatos.
Poti iubi foarte foarte mult dar pastrand totusi o sanatate mentala cat sa nu spui ca... iubesti mai mult decat orice pe lume.
Adica mai mult decat copiii, decat parintii...sunt stiluri diferite de a iubi si nu cred ca daca ai fi pus in situatia de a salva doar o persoana draga, ai putea vre-odata sa alegi. Sau daca ar trebui sa sacrifici o persoana draga, la fel ti-ar fi imposibil. Ceea ce inseamna ca nu iubesti mai mult decat orice altceva pe lume.
Normal ca sotu si copii trebuiesc iubiti... este noua familie. dupa sot si copi iti iubesti parinti. depinde si de relatie...
myblog
http://dezvolta-gandirea.blogspot.it/p/creier-si-putere.html