| Roxytoo a întrebat:

Voua vi se pare normal ca iubitul vostru sa stea pe siteuri de matrimoniale unde sunt poze cu femei,barbati care-si afiseaza organele genitale sau mai mult poze din timpul actului sexual, siteuri de swing, cu web pentru a se masturba si pe mess cam toata ziua? Sunt cu iubitul meu de aproape doua luni si ne vedem rar atunci cand vrea el ca in rest imi spune ca e ocupat sa plece la rude sau amici, dar ma minte si sta pe mess si pe astfel de siteuri si pana la 4-5 dimineata uneori apoi doarme cam toata ziua. Nu lucreaza si nu stiu sigur daca isi cauta ceva. Rar ma suna si atunci vorbim cel mult 15 minute sau imi da un sms el primul, cam eu il caut, ne vedem doar la el, nu am iesit sa ne plimbam sau la un suc vreodata,stam doar in casa la el ca doi oameni care se intalnesc, mai vorbesc, fac sex si apoi revenim la vietile noastre. I-am spus ca stiu ca ma minte si ma acuza ca n-am incredere in el, ca am eu impresii si ii interpretez gresit comportamentul. Nu suntem adolescenti eu am 27 ani, el 34. Nu stiu daca atunci cand nu e la calculator nu se intalneste cu altele sau altii (cine stie). Ce parere aveti: am eu impresii si interpretez gresit? Ce sfaturi imi dati?

12 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Nu ai impresii, instinctul de femeie nu te inseala. Eu cred ca ascunde ceva, nu se mai merita sa continui aceasta relatie, parerea mea.

| doc69 a răspuns:

Nu ai impresii vorbeste serios cu el despre tot ce inseamna fanteziile sexuale si curiozitatile. Poate are vreun fetish poate e ceva ce isi doreste si nu vrea sa iti spuna. Oricum daca petrece timpul doar acolo in loc sa faceti dragoste si pe pereti..nu e ok

| Roxytoo explică (pentru doc69):

Fanteziisexuale are multe, multe si le-a si satisfacut in trecut, asa ca nu stiu ce curiozitati mai are, stiu doar ca e open mind si nu stiu daca refuza vreo oferta pentru sex de placere.Ma gandesc ca atata timp cat era ocupat pentru mine poate era "ocupat" pentru cateva ore pentru o alta.Are zile cand sta non-stop pe mess si nu pleaca niciunde uite ca de exemplu de cand a pus punct relatiei ceea ce sincer mi se pare cam dubios. I-am spus ca sunt open mind si eu in ceea ce priveste sexul cu partenerul, dar unele lucruri nu le-as face cand e vorba de o alta persoana sau mai multe si mi-a spus ca nu e nicio problema.In loc sa vorbeasca cu mine sau sa vrea sa ne vedem cateva minute a preferat sa stea acolo.Din pacate nu mai am cu cine sa vorbesc, s-a suparat pe mine si a pus punct pentru ca m-am dus sa vad daca e unde mi-a spus si n-am avut incredere in el, i-am spus de acele siteuri si ca a stat acolo la ora la care trebuia sa fie la un interviu pentru un job, n-a recunoscut asta, a zis ca am eu impresii dar nu am ca si eu eram online cu un cont fals.Imi e greu, dar inca mai sunt acele intrebari de ce nu comunica cu mine si oare ce ascunde, presimt ca ceva este totusi...

| doc69 a răspuns (pentru Roxytoo):

Din pacate din ceea ce imi spui deduc..nu l-am vazut ca sa pot sa fiu sigur suta la suta ca nu te iubeste.e trist raspunsul meu.eu sunt singur si imi doresc o fiinta care gandeste ca tine altul are si isi bate joc, scuze...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca esti destul de matura sa realizezi ca trebuie sa intrerupi asemenea relatie.La 34 de ani, fara ocupatie, obsedat de sex-pare un tip iresponsabil, alaturi de care nu poti avea decat probleme.Si trebuie sa aiba si un trecut dubios.

| IndiferentXD a răspuns:

E psihopat saracu!
iar tu o fraiera, lasa l sa moara cu calculatorul in brate!

| piti77 a răspuns:

Fugi de langa el cat poti de repede! pare un om cu un stil de viata bolnavicios si e clar ca nu asta iti doresti. ai spus ca sunteti impreuna de 2 luni...nu-i asa mult. renunta la relatia asta pana nu apuci sa te implici prea tare. nu sunteti copii.tu ai 27 el 34.
la 34 de ani este complet anormal comportamentul lui si cel mai grav este ca nu are si nu-si cauta de lucru. la varsta lui asta ar trebui sa-ti dea de gandit.
sincer, nu te supara dar tipul imi pare dezaxat

| MayanMistica a răspuns:

Asta e dependenta si nu se trateaza cu una cu doua.Plus ca poate duce la ruptura relatiei atunci cand iti e lumea mai draga. Invita-l la un psiholog, poate acolo va putea vorbi despre asta.

| Roxytoo explică (pentru MayanMistica):

Mi-am permis sa va trimit un mail cu mai multe detalii, sper sa nu va suparati...

| MayanMistica a răspuns (pentru Roxytoo):

Si tu ai mail.

| NbhdDaughter a răspuns:

Nu sincer chiar nu mi se pare corect. Iti dau un sfat apropie-te mai mult de el, surprinde-l...fa-i mai multe surprize pentru ca baietii au un defect, se plictisesc repede.Nu fii monotona niciodata cu el si vei vedea ca nu va mai face asa :*

| Roxytoo explică (pentru NbhdDaughter):

Ne-am certat ca s-a suparat ca n-am incredere si m-am dus la el fara sa-l anunt si nu era acasa si m-a vazut un amic de-al lui si i-a spus. Am aflat ca face asta de cativa ani de zile...Eu am incercat sa ma apropii de el, i-am spus ca vreau sa ne vedem si el mereu spune ca e ocupat. Prefera sa vorbeasca pe mess sau chat cu orele cu altele si altii decat cu mine sau sa se vada cu mine. Nu m-a invitat niciodata la el sa vedem un film sau sa raman o noapte. Crezi ca eu l-as putea schimba sau mai bine spus as fi putut sa-l schimb?