| Negrea_Amalia_1995 a întrebat:

Voua vi se pare normal ca o mama sa-si bata copilul fiindca a luat un 8? Mama ma bate daca iau 8 sau note mai mici de 8 la mine nu e cazu orice as face nu e multumita de mine ma bate si ma cearta mereu daca iau note mici.
Pe clasa a 5 am avut media generala 9.75 si pe a 6 pe primul semestru 9.62 vi se par mici? Spuneti-mi parerea!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E o problema cu mentalitatea romaniilor nu stiu de unde au tras atata salbaticie si prostie in capul lor de se poarta asa cu voi, de ce mai fac copii? Fa ce poti acolo pana cand ai sansa sa lucrezi sa pleci si sa te descurci pe banii tai iar de ei sa nu mai auzi le zici ca nu au stiut sa se poarte cu tine asa le arati indiferenta si va fi prea tarziu sa isi repare greselile suferind pe urma ta aia merita.

| William a răspuns:

Mama sarea in sus de bucurie cand luam cate un 7.

| JohnnyBi a răspuns:

Exista un organ al statului care se ocupa de violenta in familie. daca te plangi aici plange-te la profesori sa ia masura impotriva ei. violenta domestica este infractiune si se sanctioneaza ca atare.

| neutrino a răspuns:

Bataia nu are nicio legatura cu educatia unui copil, indiferent de notele obtinute de acesta la scoala, si nu numai. Fiecare parinte isi educa copilul dupa cum il duce capul. Din pacate, aceasta este realitatea.

| gelu1970 a răspuns:

Nu e bine ceea ce face. de asemenea nu sunt de acord cu violenta, insa incearca sa o convingi ca tu inveti bine, ca notele tale sunt excelente, si in cazul cel mai rau da-i de inteles ca o sa apelezi la lege. nu o face insa incearca sa o sperii oarecum, poate isi da seama ca greseste.
ca o ultima solutie, daca te bate asa de rau, mergi la organele ce se ocupa de violenta domestica si iti expui cazul. insa fa asta ca un ultim recurs.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu e normal.
Pa!

| Radu284 a răspuns:

In mod normal nu ar trebui sa te bata pentru note. Bataia copiilor in Romania este destul de 'traditionala', desi din cate am inteles acum nu se mai practica la fel de mult ca acum ~20-30 ani.

Depinde acum si cum te bate. Gen, iti da o palma, sau te bate cu cureaua/matura/etc? Daca iti face vantai e deja abuz, nu mai e doar bataie, si, teoretic, te poti adresa autoritatilor. Totusi, nu conta neaparat pe raspunsul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu e normal ca un parinte sa-si bata copilul pentru nota 8.De fapt nu e bine sa-l bata nici pentru nota 5.

| awspam a răspuns:

Ce ti frica de bataie? daca e la scoala sa te enerveze cineva nu ii dai in freza? dai si ei doua manete si ai terminat, un cap in gura sa il simta chiar daca te bate dar pe urma va tine minte ca si tu esti om si ca ai maini, calmeaz-o tu daca nu are cine, si eu am fost copil dar am inteles o palma doua dar nu sa se intinda chiar daca e mama nu inseamna ca trebuie sa dea in tine ca in caine, bafta si ardeo fara frica,

| awspam a răspuns (pentru awspam):

Si fazele alea ca daca nu te scoate afara din casa la mine nu au tinut, cum a spus am plecat si o luna i am aratat ca nu is prost, fi destept dar nu fa prosti aiurea, de bataie sa nu iti fire frica, cat timp ai maini, picioare si dinti dai si musca daca nu ai altceva de facut dar nu te lasa umilit,

| Negrea_Amalia_1995 explică (pentru awspam):

La scoala le e frica la toti de mine cu comenteaza nici unul dar acasa nu pot face asta acelasi lucru a patit si fratele meu dar nu ai ce sa-i faci daca te pune sa faci un lucru si ai uitat te ia la bataie si asa mi s-a intamplat sa fiu batauta pentru niste lucruri banale cu bata nu cu palma de am ramas vanata pe maini o saptamana eu cred ca da in nebunie doamne daca as avea un copil nu i.as face asta mersi pentru raspuns

| CodrinV a răspuns:

Mi-am luat-o si eu o data cu cureaua pentru o nota mica, dar era nota de la purtare.

| Florian_Stefan_Neniu_1990 a răspuns:

Parinti tai sunt nebuni, Lol O.o