anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vrea fosta mea prietena sa ne împăcam in situatia in care ne-am despărțit si ea s-a intors la fostul! I-am zis ca nu dar tot insistă!

Răspuns Câştigător
| 90210 a răspuns:

Las-o si treci peste. Acum te vrea pentru ca n-o mai vrea fostul. Chiar o mai vrei? Inseamna sa te injosesti tu si sa arati ca esti carpa de sters pe jos. O sa te puna sa-i sugi tocu daca te intorci la ea. Parerea mea...gaseste-ti alta mai buna pentru ca asta nu merita sa-i spui nici cat e ceasul. Treaba asta cu "ma intorc la fostul si daca nu iese iti dau un bip" e bataie de jos. Sa-l pupe undeva pe fostul acum. Eu sunt fata si crede-ma ca daca s-a despartit de tine inseamna ca nu mai simte nimic pentru tine. Daca a fost proasta si a renuntat la ceva bun pentru fostul atunci sa ramana cu fostul.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Continua sa zici nu ca faci ce trebuie. Ia una de pe drum si pune-o sa raspunda la telefonul tau cand te suna aia asa scapi de ea

| Adry05 a răspuns:

Daca s-a intamplat doar o data poate poti incerca sa-i mai dai o sansa, poate si-a dat seama ce greseala a facut si s-a schimbat, daca chiar e o fata foarte ok si merita si tii la ea, dar daca face iar faza asta, clar nu.

| EneCristian a răspuns:

Analizeaza daca chiar o vrei inapoi daca chiar merita sau nu esti sau nu fericit cu ea? apoi daca vrei sa scapi de ea doar ignoro in final va ceda nu ii acorda timp sau atentie ca poate intelege ca mai ai sentiment pentru ea doar fi sincer si explica-i ca totul a luat sfarsit si ca nu mai vrei sa fi cu ea.

| Andrei9716 a răspuns (pentru EneCristian):

Familia mea nu ar fi de acord sa ma împac cu ea! Pentru ca s-a intors la fostul

| EneCristian a răspuns (pentru Andrei9716):

Pai tu ce vrei? ce te face fericit? ce crezi ca s-a intamplat intre voi? c
si de ce s-a intors la fostul sau mai bine zis cine a terminat relatia?

| Andrei9716 a răspuns (pentru EneCristian):

Amândoi am decis! Si au fost niște probleme intre noi iar relația a fost afectată! Mi-a recunoscut că a gresit dar familia mea nu ar intelege

| Logann a răspuns:

Spune-i ca You snooze you lose si daca nu stie cel putin un trombon ruginit sa bata la alta usa de stejar.

| Cristine9595 a răspuns:

Nu are rost sa fi a doua optiune pentru nimeni, ai grija ce alegi..sa nu ai de suferit.Las-o sa insiste ca o sa se plictiseasca.

| Emanuel25252 a răspuns:

Stii ce?

| Emanuel25252 a răspuns:

I spui ca esti cu alta si o iubesti dar nu esti