| ElleElenaElle a întrebat:

Vreau cele mai dulci mesaje de dragoste si noapte buna cu rima ce mai lung si dulce raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| UnicaElla a răspuns:

Noapte buna! Iti rosteste luna /Cu dulci alinturi te-nzestreaza/Dar ca si mine e numai una /Gandul ca nu dormi cu mine ma-ntristeaza

Daca maine nu ma mai trezesc vreau sa stii ca te iubesc
Dincolo de lumea mare, chiar si dincolo de soare
Langa lumini ce palesc.
E o gluma stai linistit nu te parasesc...

Sant rimele mele. sper sa te ajute

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| grab a răspuns:

Cauta niste melodii evergreen si asculta-le cu atentie.

Celine Dion m-a impresionat mereu pe mine, la mare concurenta cu Lionel Richie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mesajele de genu sunt foarte oribile.
Sa dai copy paste la mesaje de pe net e scarbos, daca nu e din inima de ce sa mai dai asa ceva. Plus ca sunt foarte aiurite straight face.

| AdrianVoicu a răspuns:

Te dracu si te culca MUIERE

| ElleElenaElle explică (pentru AdrianVoicu):

Cine e muiere tu?

| AdrianVoicu a răspuns (pentru ElleElenaElle):

Elodia e sexy rau di tot

| Vi003 a răspuns:

Nu vad soare, nu vad stele,
Numai raza lampii mele...
N-am curent, n-am somn usor,
Si de tine mi-este dor...

(Dac-am scris mai sus de dor,
M-am gandit la...calculator!)

Noapte buna tuturor!

| ElleElenaElle explică:

Timpul este pana maine la ora 13:00.

| ElleElenaElle explică:

Daca nu si mai tarziu nu e problema.

| cine1cine a răspuns:

Cel mai frumos mesaj de noapte bună este, somn ușor si vise placate! Restul, indifferent cum le folosești, ești considerat fie gay, fie mai fraier, fie iși pierde interesul față de tine persoana căreia îi trimiți astlef de mesaje! Trimiți mesaje siropoase atunci cănd ai o relatie serioasă, restul sunt considerate mesaje tip cocalar in calduri caut jumatatea in disperare. Sau, tu cand trimit un mesaj de genu acesta e ca si cum ai trimite un mesaj in care spui, sunt disperat dupa tine, te vreau, sau invers. Fi special sau specială! Și deosebeștete de restul printr-un mesaj simplu si scurt si la obiect!

| Tedu a răspuns:

Lumea nu ne dorea impreuna, dar luna ne soptea in fiecare seara la geam "Va sta bine impreuna" si ingerii ne cantau dulci rime, iar eu zambeam stand langa tine pana adormeam si ne trezeam in zori si zburam, iar printre nori.Noapte buna iti sopteam la ureche cu vocea tremurata!

| Cinemgord a răspuns:

La multi ani!