Prin caminele de batrani. La anii tai este singura solutie. Daca nu ai pus anul nasterii la misto.
Frumos raspuns, bravo.
Multumesc
A schimbat anul nasterii la profil. 1935. Acum e babă.
La 12 ani ti s-a facut de iubeala?
Nu-i bai, iti contactam noi parintii si le aratam ce postari pui tu pe TPU, sa vedem daca ei sunt de acord
De la magazin, din cate stiu erau la pret redus de sarbatori, poate mai sunt si acum, chiar daca au trecut sarbatorile
Iubaretii sunt in concentratie maxima la Vaslui. Daca ai bani si pretentii mai ridicate te duci si te pui intr-o vitrina la Amsterdam.
Te rog frumos ca ceea ce urmeaza sa citesti sa-ti intre bine in cap, sa iei 100% ca o vorba seriosa si prieteneasca. De ce vrei asa mult un iubit? Dupa cum vad eu, vrei un iubit numai de dragul de-al avea, nu? Nu conteaza cum e, nu? Aa stai, sa fie frumos, doar atat conteaza, nu? :/ Ideea e ca trebuie sa-l iubesti cu adevarat. -_- Nu poti accepta orice baiat in viata ta, mai ales cand vine vorba de o relatie. Asta sa-ti intre bine in cap. Deoarece crede-ma ca o sa regreti alegerea facuta. Nu accepta orice baiat si daca cunosti unul care crezi ca-i potrivit, nu te grabi cu relatia. Mult noroc!
Daca vrei un iubit, ar trebui sa incepi prin a te opri din a da seen sau "a da flit" multor baieti. Nici jocurile gen "fac pe indiferenta" nu au efect pozitiv.
Cu ajutorul prietenelor tale. Ele iti pot face conostinta cu un baiat care nu are prietena.
Data naşterii: 18 Iul 1935... ce mai vrei mai babuta si tu? du-te in moldova ca am auzit ca se cauta grupa mare
Am 12 ani data nasteri e la misto
Si 12 ani nu e o varsta potrivita pentru iubiti. Parteneri de joaca cu papusile, da.
Hey! Lăsați-o! Vrea un prieten care s-o iubească! La fel ca mine, dacă vrea un iubit lăsați-o! De ce trebuie să vă bateți joc de ea? :@ Și tot eu vreau! Îți scriu azi pe FB.
OLX.RO =))
Acum serios(tot ce dau este pentru majori):
www.cuplari.ro/site-de-gasit-perechea.htm
www.mysinglefriend.com
ro.fdating.com/
www.ro-mantik.ro/
www.elmaz.ro/
www.cuplari.ro/countries/romania
Atata. Sper ca te-am ajutat.(poate ca gasesti pe olx =)) )
Funda?
anonim_4396 întreabă: