| KinderMax a întrebat:

Vreau părerea voastră, plac pe o fata si are 1, 80 si eu am 1, 70 oare ar merge o relație dintre mine si ea?

Răspuns Câştigător
| Namun a răspuns:

Bună!

Omule, ai o viață doar! Riscă!
Toți spun că dacă femeia e mai înaltă o să fie afectată relația.
Mãi, aici depinde foarte mult de ea. Sunt femei pe care nu le interesează acest aspect și femei care țin la el.
Pentru unele e sfârșitul lumii, că vai bărbatul nu poate fi mai mic, că ce va spune societatea etc, etc. Pentru altele contează mai mult sufletul bărbatului și mai puțin părerile altora!
Sfatul meu e sa riști! Îți place de ea? Foarte bine ce te interesează de părerea altora? Du-te la ea plin de curaj. Îți asumi riscul că poți fi refuzat. Dar până la urma doar așa te poți căli și maturiza nu? Eșecul nu e un sfârșit de lume! Ține minte diamantele se fac sub presiune!
Demonstrează că ești un bărbat în toată firea, asumat!
Nu ai nimic de pierdut!
Dacă nu îi spui nimic în prezent, dacă nu îți exteriorizezi sentimentele pentru ea, poate vei regreta mai încolo!
Crede-mă să regreți e un sentiment mult mai urât decât frica de eșec! Nu ai de unde ști cum vor evolua lucrurile!

Numai bine! Multă baftă!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, categoric nu...

| dullcat a răspuns:

Buna.Inaltimea e ultimul criteriu care ar trebui sa conteze intr-o relatie. laughing Chiar nu inseamna nimic pe langa modul cum va potriviti voi doi din punct de vedere al personalitatii si planurilor de viitor, etc.

| Hammurabi a răspuns:

Nu. Nu în România.
Nu încerc să mă port cu tine cu mănuși.
10 cm e o diferență foarte vizibilă. Plus că, ea ca fată, va dori să poarte și tocuri câteodată.
Relația voastră va fi varză la primele miștouri care vor ajunge la urechile voastre. Și în RO veți avea parte de o grămadă.

| ReddY25 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar ocazional o să aveți parte de bullying din partea celor cărora le place să facă mișto și să se lege de aspectul fizic al altora.
Dacă aveți psihic tare, veți trece peste.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Dacă o placi, nu ar trebui sa fie un factor decisiv, înălțimea. Eu zic să te pregătești psihic pentru glumele din partea apropiaților voștri deoarece este o diferență vizibilă. Mai ales când va purta pantofi cu toc. happy

| diavolulspintecatoractualmente a răspuns:

Cand faceti sex o calaresti tu pe ea nu ea pe tine