Fetita fiind, ar fi bine sa fii mai rezervata, mai orgolioasa si sa ai personalitate! Esti destul de mica sa tanjesti dupa ceva ce inca nu-ti trebuie! Lasa-l pe acest"nimeni"sa-si vada de lectiile lui si nu te lasa condusa de un instinct trecator care te poate distrage de la studiu ca iti va pare rau mai tarziu! Fiecare buruiana isi are umbra sa! Cauta si intelege acest proverb din batrani ca iti va spune multe. CITESTE mult sa-ti dezvolti vocabularul si orizontul cunoasterii ca va fi spre binele tau, incearca sa-ti finalizezii SCOPUL VIETII si dedica-te acestuia ca vezi tu "copila fara mine" ca viata e grea si fara educatie desavarsita nu poti razbate printre cei care razbat cu multi bani! Rumega bine ce ti-am scris!
Deci eu ii spun persoanei ce a pus intrebarea sa lase baietii si sa se ocupe de scoala si imi spui mie ca trebuie sa am o personalitate si ca trebuie sa invat?
Bagate cu el in seama zii ca il cunosti de undeva ca l-ai mai vazut si chestii
Pai intereseaza-te ce ii place lui si prefa-te ca iti place si tie sau poti intra intr-o gasca comuna cu a lui sa ceva prieteni in comu
anonim_4396 întreabă: