| Vladone12 a întrebat:

Vreau sa cer sfat de la voi si va rog sa imi răspundeți! Apropo sunt baiat!
Eu am prieten care de ceva timp am refuzat sa mai stau cu el deoarece devenise mult mai exigent, mult mai arțăgos, adica nu ne mai înțelegeam asa ca am destrămat prietenia (stiu pare o tampenie de 3 ani dar na). Eu stand la comuna adica sat am mulți prieteni, colegi si tot asa, acesta asa zisul sarpe a început sa ma barfeasca, sa ma injure pe la spate si sa vb lucruri urate despre mine nu dau ex. ca sunt prea urâte si unii crezând vorbele lui sau îndepărtat de mine sau care il auzeau pe el le ziceau si la altii unde mie nu imi convine acest lucru si mi-e frica sa nu ii pierd pe toti, adica colegii, prietenii si tot asa! Asa ca ce ar trebui sa fac ca acest sarpe dintr-un conflict micut ma face de ras in toata comuna mea, sa nu imi ziceti de bataie ca nu is genul care se bate, eu is mai pasnic si liniștit!

Răspuns Câştigător
| allleee0 a răspuns:

ă..si eu am patit asta si stiu cum e..pai încearcă sa nu ii mai bagi in seama pe ăștia si indiferent de ce iti spun, sa treci nepăsător, asa am facut și eu si acum persoana respectiva m-a lăsat in pace si persoanele care ma respingeau datorita ei acum vor sa se apropie de mine pentru ca ele au inceput sa ma urmareasca intr-un fel si sa rada asa ca m-au cunoscut mai bine si stiu ca nu sunt asahappy in fine, lasa i sa vorbeasca. Dumnezeu vede happy vorba aia. daca nu ii mai bagi in seama o sa vada ca nu te interesează ce cred ei si o sa te lase in pace.