Eu cred ca ai face bine sa il testezi. Nu are rost sa iti pierzi timpul degeaba. Iar cu violenta ai grija! Nu prea se vindeca. Odata un barbat ce a apucat sa dea in femei ala tot continuă, numai e barbat e laş. Ti-o zic din experienta. faci cum crezi, sanătate!
Cum sa il testez? Da mi mai multe detalii.
Scrie-mi in privat daca vrei.
Am trimis mesaj.
Te sfatuiesc sa iti asculti simturile, daca ceva nu pare la locul lui e posibil sa nu fie, nu te grabi sa faci nici un pas cu el mai asteptati, nu imi pare prea serios dar asta trebuie sa decizi tu.
Da-i pace femeie, ca asta nu-i barbat pentru tine, odata ce se uita dupa altele.
Totusi, cat de serioasa esti tu, daca ai acceptat sa traiti in concubinaj/amantalac, in loc sa te mariti cu el, cu acte, legal, asa cum ar face o femeie serioasa?
Da cum sa ma castoresc fara sa cunosc omul asta?
Nu este normal sa avem perioada de cunoastere? Cum sa ma iau cu acte dupa cateva luni?
Daca aveti doar cateva luni si el sta cu tine in casa, dar sta pe telefon si computer cu altele femei, atunci relatia asta nu are viitor.
Probabil sunteti o partida buna pentru el din punct de vedere material.
Sunteti o persoana inteligenta care nu se arunca Intr o casatorie cu capul inainte ca apoi sa stea prin tribunale cu divortul.
Daca simtiti ca nu va respecta si nu este de nadejde incercati sa gasiti pe cineva care sa va merite.
Vrei sa faci casa cu un barbat care a lovit si inselat femei? Nu mai sunt barbati pe lume? Cauta si femei pe Facebook, cum sa fie serios. Normal ca a negat, doar nu era prost sa iti spuna adevarul, perfect normal ca iti spune ca te iubeste si vrea ceva serios, doar nu spune ca-i neserios
Prima data gandeste-te ca deja a lovit o femeie. Cat va dura sa dea si a doua oara? In general, o femeie rabda multe intr-o casnicie. Nu l-a lasat de bun.
Am banuiala ca el o cunoaste pe clienta din viata reala. De aia o fi cautat-o pe net. Sa se convinga ca e ea si nu alta. "stiu ca a fost infidel in alte relaltii" Poate se teme sa nu-ti spuna ceva clienta. Ia trage-o de limba asa mai discret.
Din varful buzelor, toti iubesc. Nu e greu sa o spuna. E mai greu sa o dovedeasca.
De ce are mult timp liber? Nu lucreaza?
Minte limpede iti doresc!
L-ai citit bine.
E alegerea ta daca vrei sa continui cu el in loc sa-ti gasesti unul care te iubeste si care nu se uita dupa altele.
Câti ani aveti?
Parerea mea este sa mai astepti, daca acum e așa, mai incolo va fi mai rau.
Eu la 26 de ani si acum discut cu una de 36 de ani tot pentru a face casă. Ca fete mai tinere si serioase nu am gasit.
Buna,am vazut mesajul tau, dar din pacate cica juniorii nu au voie sa dea mesaje.
Lasa-mi te rog, o adresa email, ca e singura modalitate prin care țin legatura cu lumea acum; restul aplicatiilor nu-mi mai merg deloc(Facebook, mes, etc)