daniela
| daniela a întrebat:

Vreau sa fac mici carti de vizita cu multumiri pentru participare la nunta... nu mai mult de patru cinci randuri dar scrise din suflet... pe care sa le pun pe masa in dreptul tacamului fiecarui invitat. Ma puteti ajuta... multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Va multumim ca ati fost martori la inceputul nostru de drum...
Nu mai stiu ce sa mai zic, nici eu nu le am cu compusulhee hee
Are si sora mea nunta peste 3 luni, trebuie sa ii fac si ei ceva dar inca nu m-am pus pe cules texte.

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sa te ajutam cu ce, nu inteleg... Cu realizarea, cu designul, cu printarea, cu idei de mesaj... cu ce? Oricum, ideea e super.

daniela
| daniela explică:

Cu idei de mesaj... nu prea le am cu compusul

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am mai scris si dincolo. E o initiativa foarte frrumoasa dar care iti va lua mult timp. Fiindca daca ai 300 de invitati, va trebui sa gasesti 300 de chestii diferite de care sa te legi, 300 de idei care sa se potriveasca la 300 de persoane. Fiindca daca le scrii pe toate la fel, oricat de frumoase ar fi, lasa senzatia de nepasare.

auran
| auran a răspuns:

Numele vostru, data casatoriei o imagine in miniatura cu voi ca si fundal si simple multumiri

| Liana [] a răspuns:

Poti folosi power point tongue

| Parintele a răspuns:

[Pai te costa mai mult decat daca le faci la o firma profiwinking

| Bacalov a răspuns:

Mai poti cauta "carduri multumire nunta".
http://www.google.ro/......tp?/search

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va multumim mult pentru sustinere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Daca sunteti interesat de asa ceva eu va pot ajuta cu placere. Puteti lua legatura cu mine pe email-ul liviu_bytza@yahoo.com. Cu mult respect