| bethy92 a întrebat:

Vreau sa fiu cu ea dar nu avem cum sadsadsadsad parinti ei nu sunt de acord iar ea este minora sadsad cum sa fac sa fiu cu ea? plz raspundeti-mi si mie

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Ai rabdare, daca o iubesti atat de mult, o vei putea astepta. Intelege-i parintii, si eu as face la fel daca as avea o fata, as incerca sa o protejez de baieti, mai ales daca este si minora. Incearca sa le dovedesti parintilor, cand ai ocazia ca nu esti profitor ca ceilalti baieti, ca ai ganduri serioase si ca o meriti pe fiica lor.

17 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa mai astepti, daca intr-adevar o iubesti si ea te iubeste asteapta sa faca majoratul si apoi puteti face ceea ce vreti, in primul rand ar trebui sa o lasi sa-si termine si scoala, vezi ca an ziua de azi nimic nu este usor fara carte.Bafta si mult noroc iti doresc.

| nicky a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa gasesti o modalitate de a castiga increderea parintilor ei, dupa care vei incerca sa discuti din nou cu ei sa le explici ca intr-adevar o iubesti pe fiica lor si nu vrei sa-ti bati joc de ea. Parintii fetei sunt ingrijorati mai ales ca fiica lor are o relatie cu un baiat care e major, se gandesc ca poate ii vei suci mintile si nu va mai invata ca sa-si termine scoala, ca-i va sta capul la maritis si multe altele. Oricum sper sa reusesti sa-i indupleci pe parintii fetei sa te accepte in viata ei.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca alta modalitate nu gasiti, asteapta pana implineste majoratul!

| bunica a răspuns:

Daca ea este minora si tu esti major, pai gandeste si tu ca un adevarat barbat. gandeste ce decizie ai lua tu daca ai fi in locul parintilor ei care se gandesc la viitorul ei atat prfesional{scoala}, financiar si multe altele.nu te supara daca o iubesti cu adevarat faci sacrificii si astepti sa se realizeze si ea. daca nu vrei sa astepti sa stii ca esti egoist si te iubesti doar pe tine si vrei numai ce-ti place tie nu si ce-i bine si pentru altu.

| Alexandrinaa a răspuns:

Sincer, in acest caz e riscant sa fiti impreuna pe ascuns, dar daca crezi ca chiar tii la ea, mai baga-te peste parinti, incearca sa le castigi simpatia, cu cate-o atentie, un buchet de flori la mama, o cafea la tata, ce stiu eu happy. Altfel, daca chiar tii la ea,... fa-o pe ascuns... un timp, asteapt-o sa creasca... happy :X Succes :X

cristian
| cristian a răspuns:

Poate nu este sa fie a ta.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Dar cati ani ai tu si ea?

| bethy92 explică:

Eu 21 si ea 17

| bethy92 explică:

Bunicabig grinaca ea este minora si tu esti major, pai gandeste si tu ca un adevarat barbat. gandeste ce decizie ai lua tu daca ai fi in locul parintilor ei care se gandesc la viitorul ei atat prfesional{scoala}, financiar si multe altele.nu te supara daca o iubesti cu adevarat faci sacrificii si astepti sa se realizeze si ea. daca nu vrei sa astepti sa stii ca esti egoist si te iubesti doar pe tine si vrei numai ce-ti place tie nu si ce-i bine si pentru altu.

asta nu inseamna ca daca se muta la mine si o sa fim am2 nu o sa se duca la scoala oricum eu nu sunt acasa tot timpul pentru ca muncesc sad si ea sar duce la scoala in continuare

| bethy92 explică:

Poy ei nu sunt de acord cu me pentru ca sunt tzygan spun ei... si nu vor in nici un fel sa ne lase impreuna acu pana ia ea vacanta o sa fie bine pentru ca ne putem vedeadar cand va lua vacanta o sa fie rau ca nu o va mai lasa sa plece de acasa si nu ne putem vedea sadsadsadsad ca altfel as mai astepta (iar parinti ei nu vor nici macar sa imi auda numele )

| oooooooo a răspuns:

E destul de greu...si eu sunt in acceasi situatie ca prietena ta. el ma iubeste, dar ai mei nu sunt de acord, imi spun ca e tigan, ca e sarac, ca nu face de mine...si nici eu nu mai stiu ce sa fac.sa stii ca depinde foarte mult de ea, de prietena ta, daca veti fi sau nu impreuna...asteapta sa isi faca majoratul, si atunci ramane la alegerea ei, daca parintii nu te vor accepta, sa renunte la tine sau la ei...eu nu am putut renunta nici la parinti, nici la iubitul meu, dar e foarte greu sa fi impartit pe jumatate... daca crezi ca te iubeste, merita sa lupti pentru ea si sa ii dovedesti si ei ca merita sa ramana cu tine.

| oooooooo a răspuns:

Si sa nu uiti ca daca veti locui impreuna si ea isi va continua studiile,va fi greu pt amandoi.pt ea-ca va trebui sa aibe grija de tine,sa faca ceea ce probabil nu ar fi facut la parintii ei,tu vei deveni gelos din cauza colegilor ei si asa intervin discutii...va trebui sa ai rabdare cu ea si sa ai incredere in ea si f important,nu ii da motive sa regrete ca te-e ales pe tine,asta in cazul in care o va face(dupa majorat).

| oooooooo a răspuns:

Si sa nu uiti ca daca veti locui impreuna si ea isi va continua studiile, va fi greu pentru amandoi.pentru ea-ca va trebui sa aiba grija de tine, sa faca ceea ce probabil nu ar fi facut la parintii ei, tu vei deveni gelos din cauza colegilor ei si asa intervin discutii...va trebui sa ai rabdare cu ea si sa ai incredere in ea si f important, nu ii da motive sa regrete ca te-e ales pe tine, asta in cazul in care o va face(dupa majorat).

| davvid a răspuns:

Nimeni pe lumea asta nu este de neinlocuit. Daca parintii ei nu sunt de acord fie te poti reorienta catre alta persoana fie astepti pana cand implineste 18 ani si atunci relatia voastra va fi legala.

| monica_2766 a răspuns:

Poi nu prea cred ca poti vi cu ea atata vreme cat ea e minora... eu zis s mai cochetezi cu parintii ei si sa, i intrebi ce e in neregula cu relatia voastra... poate esti u prea mare l varsta si se gandesc la viitorul copilului lor...winkingmare grije si mult noroc eu zic sa o astepti daca u crezi ca merita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin acelasi lucru...numai ca eu am aproape 18 ani ( fara 2 luni ), el 20...ne ascundem cam de 1 an de parinti...lucrurile nu stau atat de usor... uneori parintii nu au niste argumente plauzibile, palpabile le putem spune...pentru ca in ciuda faptului ca au o varsta apare paradoxul imaturitatii sau scepticismului de neinlaturat... e foarte usor sa cataloghezi pe cineva si foarte greu sa cunosti cu adevarat...nimeni nu e perfect toti gresim, dar sa nu uitam ca in imperfectiune sta toata frumusetea vietii... A, si gandeste-te ca daca ar fi fost totul usor, poate te plictiseai...asa,ai sa pretuisti mai mult ceea ce vei dobandi pe parcurs... Spor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ii spui la maicasa ca o iubesti pe fata aia si va intelegehee hee:*:*:*:happysad::