| nalgaroth a întrebat:

Vreau sa-i fac un cadou prietenei mele, de ziua ei, dar nu as vrea sa fie ceva cumparat, as dori mai mult ceva facut de mine. Stiu ca mi-a spus un bun prieten ca i-a facut prietenei sale urmatorul cadou : a scris pe 80 de sticknotes lucruri care el iubeste sa le faca, iar pe ultimul a scris "I love beeing yours". Mi-a parut geniala ideea, si caut ceva apropiat.

Multumesc mult!

4 răspunsuri:
| Deedeek a răspuns:

Exact asta am facut si eu pentru prietena mea cand am implinit 1000 de zile...si i-am scris cate una pentru fiecare zilaughing a fost o munca titanica, dar i-a placut enorm. Ai putea sa incerci sa modifici constitutia romaniei in functie de voi doi si sa interzici prin lege certurile, despartirile sau adulterullaughing ceva de genul asta

| mikisarbu a răspuns:

Ai putea sa ii faci un filmulet dragut cu voi, un montaj sau un slide show cu poze si la sfarsit sa faci o mica dedicatie sau ce vrei tu big grin

| nalgaroth explică:

Ma gandeam sa fac urmatoarea chestie. Sa gasesc un lantisor cu o cheita atasata si sa-i scriu pe o hartiuta pusa intr-un plic, alaturi de lantisor : This is the key to my heart.

| anutza a răspuns:

Poti sa ii cumperi ceva personalizat happy