Ar trebui sa va imprieteniti in primul rand apoi sa ii faci ochi dulci, gen sa ii zambesti frumos sa ii faci cu ochiul. Apoi intr-un moment in care sunteti amandoi ii spui ca iti place un baiat mai mic k tine cu 2 ani dar nu dai nume.Si continuati discutia in functie de ce zice si el ( intre timp spui cat de mult iti place baiatul respectiv) daca raspunsurile lui te descurajeaza nu dai nici un nume, iar daca iti spune sa iti incerci norocul ii spui ca este vorba despre el...bafta. pwpici:X
Bună! Păi, în niciun caz să nu i te adresezi cu *dumneavoastră*, având în vedere că e mai mic decât tine.
Spune-i in fata ca daca ii spui pe mess nu te crede. si nu conteaza varsta, n-ai dc sa iti faci griji fa-ti curaj si spune-i, bafta
As spune sa faci ceea ce simti. adica daca uh chiar crezi ca ti la el si vrei neaparat sa fi cu el ii spui lola a scris fte bine. cat despre ultima parte nu sunt deakord. "daca iti spune sa iti incerci norocul ii spui ca este vorba despre el..." eu tot as spune sa nu o fac... poate sa se surprinda pica si sa te refuze(depinde cum e el. si de ceea ce simte) si apoi sa te simti prost
eu zic sa pove cv cu el dupa care. moment de liniste... si il intrebi: Ce simti tu pentru mine? (adica daca va cunoastetzi de mult timp. mi se pare oke, daca nu... sper sa nu o ia la fuga )
Sper ca am ajutat oricum... bft
Pai... tine minte ceva : varsta in dragoste nu conteaza. cand nu e nimeni pe langa voi incepe sa vb cu el. si ai spui in fata ceea ce simti tu pentru el... eu asa am facut cu baiatul care imi placea extrem de mult de el, asa am putut sa aflu ce simtea si el pentru mine, si iata ca raspunsul era pozitiv Bafta multa! funda?