| bomboana99 a întrebat:

Vreau sa ii arat prietenei mele ca este totul pentru mine si ca as face orice pentru ea! Va rog spuneti-mi cum sa fac sa inteleaga, statusuri etc! Tin foarte mult la ea! Sa stiti! As face orice daca i s-ar intampla ceva! Nu o consider o prietena adevarata. O consider sora mea cea mica! Si iubita! Va rg! O cheama Claudia si are 11 ani, eu am 12, e o prietenie departe. Ea e departe cu 30 km de mine nu stiu cum sa-i spun ca distanta nu conteaza, ca oricum nu o voi trada niciodata, eu stiu ca ea simte la fel, ne vedem mai rar... dar si cand ajung in sat la ea ne imbratisam si aproape ca ne dau lacrimile de fericirea ca ne vedem iar. Noi aveam un loc secret in padurea unui primar [ mircea din scorteni phbbbbt] el si cu parintii ei nu se inteleg prea bine si nea vazut acolo si a amenintat-o ca daca va mai sta vreodata acolo o va spune parintilor ei. dar ei ii e frica de ai sai parinti vreau doar sa-i arat c avom fi mereu prietene si ca nimeni nu ne va desparti! Fundita!

Răspuns Câştigător
| kida_3825 a răspuns:

Ma bucur pentru prietenia voastra...si eu am o prietena nu foarte departe la vreo 3 chilometrii ne vedem zilnik, ea vine la mine fara sa stie tatal ei, si-a facut si prieten aici, ne impacam foatre bine, eu cred ca distanta nu conteaza si ca sa ii arati ca iti e prietena cea mai buna incearca sa o asculti, sa vorbiti despre orice am2 si daca afi ceva de la o anume persoana ca ceva ce a zis ea de tine sau ca tea barfit sa nu crezi pentru ca lumea e foarte invidioasaa...:X

7 răspunsuri:
| Stra1nul a răspuns:

Ooo da iubiri adolescente. pustiule vezati de scoala. presupun ca e prima ta iubire si de aia.winking si inca ceva niciodata sa nu ii arati unei fete cat de mult o iubeste te va lua de fraier dupa. adica te va tine sub papuc.winking

| bony a răspuns:

Esti oarecum mikutz si nu iti dai seama de anumite chestii nu o poti obliga nici pe ea sa faca anumite chestii deoarece ii este teama de parintii ei. dara o iubesti si te iubeste asa de mult pe cat ne spui, trebuie sa va ajutati reciprok. sper sa va fie bine

| Flory_9160 a răspuns:

Pai vezi ca ai scris in text ca nu o consideri o prietena adevarata ci o consideri sora ta cea mica si apoi ai zis si iubitathinking
uitate mai atent

| Beastboy a răspuns:

Pai mai bine data viitoare cand te intalnesti cu ea te duci si vorbiti intre 4 ochi. spune-i parerea ta despre ea si ...cu siguranta daca vei fi mai duioasa cu ea cand vb va intelege si va avea la randul ei aceeasi parere. mult norocwinking

| bomboana99 explică:

Ralukutza si strainu nu sunt baiattttttt! suntem cele mai bune prietene:laughing))))))))))))))))))))m in fn...laughing))))))))

| bomboana99 explică:

Flory normal ca e ubytha! ca prietena nu intelegeti gresit : eu ma refer ca noi suntem prietene bune iar un om nu ne lasa la locul nostru secret si partintii ei nau nimic impotriva! suntem doar cmbp! doar ca nea fost interzis locul nostru secret de 2 ani. ce ziceti sa fac? sa ne gasim alt loc? sau sa nu-i bagam in seama si sa mergem din nou.

| D33a1351 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun... poate prietena ta sa poarte o disutie cu mama ei sa va lase sa va vedeti