| paulsimula a întrebat:

Vreau sa imi ajut parintii cu rata la casa dar nu stiu cum sa fac bani.Stiu sa cant la chitara 37 de melodii si stiu si sa desenez.Cum fac rost de bani?

8 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Daca stii sa desenezi, eventual faci portrete oamenilor. Sau poti sa dai lectii de chitara. Chiar daca primesti alimente in schimb, sau mai stiu eu ce.

| yumeee a răspuns:

Meditaţii.
dă meditaţii.
la desen şi chitară.
dă anunţuri pe net, e probabil metoda care ţi-ar aduce cei mai mulţi bani, dacă ai reuşi să gaseşti "clienţi". succes.

| Mefisto23 a răspuns:

Cauta un bar, un pub ceva in care sa tii reprezentatii seara. Cat despre desene, daca esti talentata... fa-ti un blog ceva in care sa iti promovezi creatiile.Succes!

| kathessa a răspuns:

Daca as sti citi ani ai, poate as fi in stare sa iti dau idei...

| snepy a răspuns:

Salut, in calitate de artisti iti pot recomanda Spray Paintingul pentru facut bani ( http://www.youtube.com/watch?v=7lVgwoK6cMY ) Poti sa le faci, sa le vinzi, poti sa le faci la comanda sau direct pe strada in fata cumparatorilor, nu te lasa intimidat de cineva, idealul tau e acela de a scoate bani si sa faci desenele bine ca cumparatorul sa fie multumit
Eventual poti inregistra melodiile care sti sa le canti la chitara si poti desena si pe fundal sa cante melodia preferata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunele parintilor tai sa de dea la palatul copiilor chiar daca la inceput vei pierde bani intr-un sfarsit vei avea succes si bani pentru ati ajuta parintii. bafta

| bruno9432 a răspuns:

Este foarte frumos din partea ta ca vrei sa iti ajuti parintii big grin dar conteaza ce varsta ai in primul rand... daca te bazezi doar pe talentele tale artistice poti incerca vara la mare, sau pe la diferte festivaluri, dar sa stii ca in general nu se prea traieste din asta... cel mai probabil trebuie sa-ti cauti un job si arta poate ramane un hobby.

| Anonimus_1246 a răspuns:

Waw m-ai impresionat...sad dar nu stiu ce sfaturi sa iti dau... sper sa reusesti ceva ...bft