anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi dati un sfat.Am cunoscut o fata, de fapt ea s-a dat la mine cerandu-mi nr de tel. Ea m- a sunat, apoi am iesit la 2 intalniri in oras, m-a lasat sa o sarut pe obarz si ne-am imbatisat, A 2-a zi am plecat cu colindu mai multi tineri pe al manastiri etc si am stat langa ea si sora ei langa mine. Eu sunt o fire mai timida, si nu prea i-am acordat prea multa atentie, poate ca era si sora ei langa mine dar si faptul ca ma intreba de fostele iubite etc, despre care nu prea vroiam sa vb. Ea a plecat mai devreme cand am ajuns in oras deoarece avea de rezolvat ceva. Apoi imi da mesaj ca ar vrea sa vb si sa ne intalnim. Ne inatlnim si spune ca nu ar vrea o relatie etc, apoi ca ce vreau eu de la ea, ceimi place etc. A pus presiune mare pe mine atunci deoarece vorbise si ca nu ar vrea o relatie. Nu prea am stiut cum sa reactionez dar totusi i-am marturisit ca aceasta timiditate si faptul ca sunt un pic mai inchis in mine se datoreste faptului ca am avut o viata grea din punct de vedere financiar si ca si acum nu sunt ok explicandui in amanunt situatia. pana la urma ea imi zice ca ar trebui sa ma axez pe realizarea lucrari de licenta si ca ea ar fi pentru mine ceva ce mi-ar distrage atentia. I-am spus ca totusi ar fi bine ca sa-mi fie alaturi, sa ma sprijine etc. E de acord, ma imbaratiseaza, o sarut p eobraz( cred ca faptul ca nu am sarutat-o pe buze a fost si unu din motive) Plec acasa iar pe la ora 23 ma suna sa-mi spuna ca iar s-a gandit ca ar fi bine sa ramanem amici. Dimineata ma suna iar, chiar foarte de dimineata pe la 7.30-8.00, sa ma sfatuiasca sa plec in strainatate printr-un program si ca sa ramanem amici, apoi imi povesteste despre slujba ei ce a facut ea ce face ea acolo relatiile cu colectivu etc, a durat aproape o ora discutia, dar eu i-am pus capat pentru ca trebuia sa plec la tara. Ea a zis ca si a avut niste prieteni care la un moment dat nu s-au potrivit si ca peste cateva luni s-au reintalnit la un suc si ca s-au casatorit, si ca nu se stie niciodata, dar ea nu vrea sa se casatoreasca din mila,. Intrebare este ca ea s-a aratat dispusa la o relatie pana cand a trimis mesaju ca ar vrea sa vb cu mine si cand mi-a spus ca nu e pregatita de o relatie. Nu stiu ce a facut-o sa alega asta si cum as putea sa o recucerersc, sau daca mai exista o sansa din cele spuse pana acum, caci tin la ea inca. Va rog un sfat.

Răspuns Câştigător
| Irina_6314 a răspuns:

Problema ei in toata povestea asta nu este legata de "iubire", daca te place sau nu ci este legata de nesiguranta. De cele mai multe ori se intampla sa accepti o relatie, este bine ceva vreme, te indragostesti si apoi esti parasit. Daca a mai trecut prin asa ceva, pur si simplu ii este teama sa nu pateasca la fel si cu tine.

Te sfatuiesc sa o suni ( in caz ca esti la tara si nu va puteti intalni) si sa-i spui exact ceea ce simti. Poti formula ceva care sa o impresioneze mult, ceva care sa ramana adanc incuibarit in inima ei[...]

dupa ce i-ai spus tot ce simti cu adevarat pentru ea, o lasi si pe ea sa spuna ceea ce simte. Sa nu fii dezamagit daca iti va spune ca nu te place,,, sa te gandesti doar la momentele frumoase petrecute impreuna,,, mai lasa-i timp,,, sa nu fii prea timid dar nici prea tupeist. Sa ii lasi impresia ca esti un baiat intelegator, care-i poate fi alaturi mereu si care n-o va parasi, si n-o va face sa sufere.

sa fii foarte realist si sa dai impresia unui baiat sigur pe el. Daca s-a razgandit de atatea ori exista si posibilitate sa se joace cu tine.

dar tu sa fii puternic si intelegator!:*
sper ca te'am ajutat! si multa bafta:*:* sper sa reusesti!

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Madalina are perfecta dreptate.Asculta tot ce ti-a zis ea.Aceasta fata/femeie stie ce vrea, dar ai cam multe probleme de rezolvat. Ea stie ca esti un baiat bun, ar vrea sate ajute, dar stie ca tu nu esti pe moment "disponibil".

| ELLSSA a răspuns:

Ar vrea sa fie cu tine, insa din punct financiar...Stii cum e vorba aia:iubirea tine 3 zile, apoi vine de la stomac. Daca ai fi avut un loc de munca era altfel.

| Georgiana05 a răspuns:

Chiar daca esti mai timid, stabileste tu o intalnire cu ea, si vorbeste-i clar.Pana la urma, poti scapa de timiditate.Crede-ma,iti spun din proprie experienta.Nu prea stie ce vrea de la tine, si nu e genul care sa-si dea seama de ce simte. Din cate-am inteles, nu e pregatita pentru o relatie. Poate a suferit prea mult pana acum. Poate nu mai are incredere, si ii este frica sa se implice, si de asta s-a tot razgandit, poate nedandu-si seama ca pe tine te buimaceste.
N-am inteles faza cu mila.Adica,doar nu se gandeste sa se casatoreasca cu tine, nu? Si daca s-ar gandi, de ce vrea sa pleci, si cand vi, in cel mai bun caz, s-o ceri de nevasta? Faza asta m-a cam bagat in ceata thinking
Oricum, succes! :*

| Melody a răspuns:

Accepta sa-i fi amic si da-i astfel sansa sa te cunoasca mai bine. Dar nu incerca sa o recuceresti, poarta-te normal. Uneori o fata se simte sufocata de incercarile unui baiat de a cuceri. Vorbesc in general, nu de cazul tau, pentru ca din cate vad la ea e problema, nu la tine. Fii tu insuti, si nu pune mult suflet in asta, ca sa nu iesi ranit in final.

| Bybanu a răspuns:

Mai jumpper, so recuceresti poti doar sa te duci frumos la ea, sa vorbesti, sa ii explici ca tii la ea si vrei sa fii cu ea, daca accepta incearca sa o saruti, nu sa o pupi pe obraz (sarut pe obraz nu exista**) si mai departe daca esti cu ea te descurci... daca iti da cu "ignore" asta e viata, ramaneti amici, fara nici o rusine.

| Alina21n a răspuns:

Fata e nehotarata. Si probabil ca nu tine la tine destul de mult incat sa stie ce sa faca cu tine. Adica eu sunt fata, si daca mi-ar placea detul de mult de un baiat si as tine la el, nu l-as mai tot invarti pe degete. Practic, s-a jucat cu tine. Si stiu ca doare chiar si sa te gandesti, dar intreba-te tu pe tine, ea oare chiar tine la tine? Si apoi, sa spunem ca da, o recuceresti si sunteti impreuna. Dar nu te va rani vreodata, fiind atat de nehoratarata? Probabil va veti desparti, va veti impaca, iar si tot asa.
Plus, nu inteleg de ce ati pomenit de casatorie. Adica da, stiu ca tot mai multe cupluri se casatoresc dupa 4-5 luni dupa ce s-au cunoscut, dar divorteaza fff repede. Relatia nu tine mai pe scurt. Infine. Tu trebuie sa-ti faci ordine in capul tau, probabil ca esti zapacit dupa tot ce s-a intamplat si apoi sa te intrebi, ea chiar mai tine la tine?

| bsorynovidiu a răspuns:

E cu capul, nu stie ce vrea de la viata, gandeste prea mult... sa te sune la 7 dimineata sa te sfatuiasca ceva, inseamna ca si tu ii alergi prin mintea ei. Intreab'o si tu ce vrea de la tine, o simpla amicitie nu prea e posibil intre 2 persoane de sex opus...

| MaiiaAna a răspuns:

Wau straight face
Cam nehotarata fata straight face
Sau i s-o fi parut ca tu nu esti hotarat daca nu ai indraznit s-o saruti pe buze. Din cate ai spus se intelege ca ea chiar tine la tine daca te suna asa de dimineata si se gandeste la viitorul tau (daca ti-a zis propus sa pleci in strainatate pentru programul acela).
Si la intrebarea "mai exista o sansa din cele spuse pana acum, caci tin la ea inca" Da, sanse sunt destule, ar fi trebuit sa-ti dai seamahappy
Dar oricum, sun-o, intereseaza-te de ea, scoate-o in oras, ofera-i o floare (ar aprecia asta)[ si sarut-o, omule!]. Si in cele din urma, cand te decizi tu, intreab-o daca ar vrea sa fiti mai mult decat amici.

Din cele povestite, chiar se simte ceva intre voihappy
Succes!happy