Sa găsești pe cineva ca tine.
Si eu sunt asa, de fapt imi plac ieșirile doar cu persoana iubită in rest nu prea ma dau in vânt după grupuri de oameni.Dar poti totusi sa te gândesti la cunostinte vechi cu care sa încerci sa reiei legatura, foste colege etc.
Cred ca tu mai degrabă trebuie sa cauti printre fetele mai retrase, mai timide.
Pai vrei prieteni pentru ce? Dacă nu îti plac ieșirile și pe rețele e pierdere de vreme.
Daca pe internet zici ca e o pierdere de timp e fals de exemplu eu am cunoscut un baiat pe TPU in care zicea cine sa intru in clanul lui ca sa ne jucam.Am raspuns si e de treaba si el din alt oras.
Nu vreau sa jignesc dar tu esti genul de persoana antisociala. Nu vei avea niciodata prieteni daca nu esti de gasca, nu iesi si nu comunici pe retelele de sociale. Mai bine ramai singur/a in bula ta in care te simti confortabil
E dificil... am incercat să ies ...am intalnit fete dar cand le-am spus ca sunt român nu mi-au mai vorbit!
Am colegi de muncă dar nu sunt din aceeași categorie ca mine sunt cheltuitori!
Locuiesc in Franța!
Schimbati cetatenia si nu mai spune ca esti roman ca din cauza tiganilor romanii sunt vazut prost peste tot, desi si ei fura de sar capacele.
Nu pot sa fac asta pentru că as minti si daca ma voi atașa de vineva cum fac?
E ridicol!
Ridicol e sa ai mentalitatea asta de asocial... nu sti tu sa vb cu ele, trebuie sa le explici ca romanii nu sunt gipsy ca romanii sunt o alta rasa nu rasa indoeuropeana si ca nu e ok sa fiti asociati cu ei. asa e nu e ok sa minti si sa te dai ceea ce nu esti dar trebuie sa fi mai open mind mai social nu speriat de bombe asa iti vei face prieteni mai usor. daca esti asocial isi fac pareri superficiale despre tine sunt incuiati la minte la fel ca Romanii.
schimbati cetatenia si apoi poti sa le spui ce vrei nu fi fraier ca vezi ca nu se poate altfel. crezi ca ai fi primul care minte? sau scrie pe fruntea ta ca esti Roman? minciuna e o arta majotitatea mint, rar mai vezi un om sincer si ei mint nici ei nu sunt sfinti, scopul scuza mijloacele.