Tu vorbești serios? Păi kitsch-ul care a învăluit industria muzicală românească își trage seva din kitsch-ul din industriile muzicale străine. Normal că lor le place, că e tipul de rahat creat și apoi digerat de ei. Noi doar l-am preluat, și acum li-l dăm tot lor, și ei se bălăcesc în el. Strainii-s mai rafinați în gusturi muzicale? Oamenii-s la fel de îndobitociți peste tot.
Deși nu știu unde ai văzut tu că duce lipsa Inna de aprecieri, în România.
Bună.
Sincer, la început mi-a plăcut și mie de ea și ce melodii avea. Cu timpul, femeia s-a stricat, a început să pozeze la bustul gol, videoclipuri cu mai multe despuiate decât echipate (căldură mare, domne!), iar mai recent a pus bomboana pe colivă: Vin dintr-o țară extrem de săracă (ea cântă în engleză, că a trăit în Anglia nu în România), iar finalizarea a lăsat-o la 1 decembrie că iubește România și nu se mută în străinătate.
Oare până să cânți unde ai trăit fată, nu în România? Este o disperată și o prefăcută, nu știe ce număr să cumpere la pantofi (mare grijă femeie să nu te împiedici în pantofi cu toc de 15 și cu 2 numere mai mare, asta că ai trăit într-o țară extrem de săracă, vai de capul tău).
Sunteți o generație fără cultură românească!
Pa, pa.
Draga domnisorica, de multe ori "marii"artisti sint mai mult sclavi.Sint folositi.In jurul lor e o industrie de facut bani si,de asta multi romani au fost "saltati"de strainatate.S-au gasit oameni cu bani dispusi sa riste cu acel om si, in timp ce el este cunoscut ca artist, ei se multumesc cu banii.Afla deci ca nu artistul cistiga cei mai multi bani.Indiferent de citi bani auzi ca a cistigat unul pe munca care o presteaza gindeste-te ca poate este numai10% din cistigul total.
Nu ma refer la bani...ma refer la faima care o are...deci pe scurt muzica asta comerciala se vinde mult mai bine in strainatate, o muzica banala, si tot noi romanii suntem nu stiu cum care ascultam muzica mai buna, de calitate decat strainii, chiar daca artistii nostri fac muzica comerciala, o fac pentru bani sa se vina si in Europa. Tot noi suntem vazuti aia rau! :-J bullshit.
Nici eu nu am nimic cu Inna, doar ca nu imi place si am sa iti explic si de ce.Mi se pare prea madarita, prea pisicoasa si prea pitzi.Are o voce frumoasa dar nu stie sa si-o puna in valoare cu aceste melodii,,comerciale",pe care le canta si, care am inteles ca sunt la moda . Am vazut pe YouTube un video cu ea cantand, karaoke, o melodie de-a lui Celine Dion si sincer iti spun am ramas surprinsa.Nu ma asteptam sa aiba o voce atat de frumoasa, pacat ca nu stie sa si-o scoata in evidenta, ...ca ar avea mai mult succes!
Scrie undeva că dacă străinilor le place ceva, trebuie să fie neapărat bun?
Dimpotrivă, Inna e apreciată în România, sunt milioane de giboni și pițipoance retardate care ascultă muzica de căcat a INNEI.
Și în străinătate sunt oameni proști, dar mult mai puțini ca la noi. Dacă în străinătate 1% dintre tineri ascultă inna, la noi procentul e de 90%.Și oricum, inna ascultă în special mucoșii și pițipoancele care nu au mai mult de 25 de ani.
Oricum, nu știu cât de apreciată e Inna, cert e că niciun artist român nu se află în topul Billboard.
http://top40-charts.com/
Străinii sunt mult mai proști ca noi.
Mâine poimâine și Roxy manelista ar putea avea succesul Innei dacă va cânta în limba engleză și va folosi sintetizatoare de voce.Și se va culca cu căpșunarii de la play& win.
alina14 întreabă: