| jojogyna a întrebat:

Vreau sa m-a ajutat cu un sfat, m-am certat cu prietenu meu vineri din cauza mea ca nu m-am dus sa ma vad cu el, si el a zis sa caut altu mai bun decat el, si ne-am despartit, azi e marti si vreau sa vorbesc cu el sa ma impac ce sa fac? i-am trimis ieri un mesaj da nu mia rasp,. sa-i trimit unu cu imi cer iertare... HELPPP

Răspuns Câştigător
| Bogdy2k a răspuns:

Cel mai ok e sa te intalnesti fata in fata cu el, sa-ti recunosti greseala iar daca el te-a iubit si te mai iubeste o sa te iertewinking

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ăla e motiv de ceartă?!? Păi fato, chiar că azi (și numai azi - că e 1 aprilie) ar trebui să îi spui că vrei să vă împăcați. De mâine, gluma se termină și ar fi bine să cauți unul care nu-ți caută nod în papură din nimicuri și mai face și pe talentatu' pe urmă!

| sofisis a răspuns:

Daca nu sunteti de 12 ani, asta nu este motiv de despartire.
A bagat-o ca motiv pentru ca nu a gasit ceva mai bun. Cu alte cuvinte, in curand oricum s-ar fi despartit de tine.
Parerea mea : NU iti cere scuze, nu il cauta sa te impaci.
Daca vine el la tine, bine. Daca nu, duca-se!

| OoBunnyoO a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa il suni si sa iti ceri iertare.

| AgathaRo a răspuns:

O poti lasa pe maine azi e o zi pamflet.

| kandaraki a răspuns:

Dar din ce cauza nu ai fost sa te vezi cu el?
acum intrebare - pune-te in locul lui, daca el nu venea la intalnire, tu cum te-ai fi simtit?
cel mai bine sa te impaci e sa vorbesti deschis si direct cu el, succes

| Carmen27 a răspuns:

Aici intra mai multi factori. Depinde ce varsta aveti si decat timp sunteti impreuna. Plus ca daca te-ai certat cu el din acest motiv, cum veti reactiona la chestii mai serioase. Cel mai bine este sa ii spui tot ceea ce simt in legatura cu relatia voastra si atunci, fiind sinceri amandoi, o veti scoate cumva la capat. happy

| gabriella12 a răspuns:

Cred ca cel mai ok e sa iti ceri iertare si (daca asta simti) sa ii spui ca nu ai nevoie de nici un alt băiat fiindcă el este perfect. Multa bafta! Have a nice day! happy

| jojogyna explică:

Nici nu stiu ce sa mai fac. i'am trimis mesaj cum ca imie este dor de el si ca imi cer scuze da nu mi-a raspuns. oare nu are mesaj? am sa incerc diseara pe facebook. oare sa mai incerc?

| PepsiWTF a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau, daca te va ierta unseamna ca tine la tine, daca nu te iarta inseamna ca nici nu a tinut la tine.